Mrb arkadaşlar ne yapsam bilemedm içimi dökmek istedim 23+2 haftalıgim ikili taramam da yaştan riskli demişti Dr eşimde ayrintiliya filan gitme düşme üstüne bu kadar dedi ama içim içimi yedi tesadüfen aradığım araştırma hastanesinde randevu buldum bugüne doktor baktı burun kemiği küçük down sendromlu olabilir dedi tek başıma gitmiştim o an hastane başıma yıkıldı sanki Dr ben bi ameliyata gidip gelecem gelince sana bakmaya devam edecegm geç saate kalirsn eşini ara gelsin hem destek olsun hemde seni alsın dedi eşimi aradm ben gelsem nolacak sanki işini hallet gelr alırım dedi annesiyle kardeşini yollamış Dr tekrar geldi kesin var demiyorum senin burnunda kucuk yapısal olabilir ama suphelendiriyor işte kesin belli olması için Sivi almamız gerekir onuda alırken çocuğun düşme ihtimali var dedi ben hicbirsey istemiyorum dwyip imza atıp ciktim çok kafama takmıyorum ne olursa olsun rabbimden gelen herseye razıyım ama zoruma giden insan hamileyken helede bole bise denmisken bir destek bekliyor üstüne dünyanın lafını duydum gittiğim için canım çok sıkılıyor çok yanliz hissediyorum kendimi kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin..