_mmmmellek Kızlar haftaya detaylıya gideceğiz ama biraz gec kaldık tabi bebeklerin yüzünü tam görmek için biraz daha büyüsün gideriz diye diye 33 hafyata geldik😅 şimdi gitsem bi sakıncası olmaz umarım baka bilirler mi siz kaç haftalıkken gitmişdiniz?
Essraanil _mmmmellek malesef artık detaylı yapmazlar canım 20-24 hafta arası yapılıyor ama öneriler 20-22 arası
ABoyAndTwinsBoysMoms _mmmmellek 33 te detaylıya nasıl yönlendirdi doktorunuz şaşırdım .. Hiç bir yerleri görünmez ki 😱
_mmmmellek Sevvl Yok kuzum valla girmedim bebeklerin yüzleri taç olşsunda öyle giderim diyordum doktor neyi bekliyorsun 33 hafta git artık dediöi için gidiyorum 😅sen haç kaftalıkken gitmişdin ki ?
Sevvl Essraanil ben ikiz diye 19 + 5 te gittim yeterınce büyümesinler ki şyi görebilelim sesi doktorum
Essraanil Sevvl evet kuzum ikizlerde erken de bakabiliyolar büyüdükçe yerleri daralıyomuş ya çok iyi görünmeyebiliyor demişti bir doktor bana da
Sevvl _mmmmellek kuzum çok geç kaldın göremezler bile ben en son30 da afedersin bir dünya para verip yüz resımleri olsun diye son model cihaza girdim yok plesentası dizi kolu yağış yapıştı yine alamadim resim 🥲 19+5 di iste 20 de iyice sıkışmadan bebekler yönlendireyım dedi doktorum
Sevvl _mmmmellek yok benegim suan organlarına bakmaları falan da zor tabi sen yine görüş git doktor daha iyi bilir 🙏
Sahnedekimadam seyma_nur34 Sorun olur tabi arkadaşlar yapmayın detaylı ultrason bebeklerinizi görmeniz için değil sağlıklarını kontrol etmek için olası bir risk durumunda doktorlarınız gerekli tedaviyi uygulayabilsin diye .. gitmemek neyin nesi daha ne kadar şaşırabilirim diyorum ama şaşırtıyorlar
seyma_nur34 Sahnedekimadam durun sakin olun yaptırıyorum ben sadece daha zamanım var ve merak ettim 😂
Enno Kızlar peki nerede giriyorsunuz özelmi devletmi ücretleride yazarmısınız bende 20 haftaya giriyorum yarın tekirdağ çorludayım buranın yabancısıyım ama il il fiyatlar nedir merak ediyorum
mrv_elvn_ _mmmmellek ben dün 32. Haftadamda gittim depremden dolayı gidememistim aslında bebekler küçükken de gittim ama cihaz iyi olmadığı için net görüntü alamamistim ama dün kizimin biri net yüzünü gösterdi ve dil çıkardı bize diğer kızım de elini yüzüne koymuştu onu da gördük ama net değil bana perinatoloji baktı dün cihazı çok iyiydi kızlarımı o kadar yakından görmek o kadar güzeldi kii inşallah sizde görürsünüz ben çikolata yedim girmeden önce size de tavsiye ederim 🥰🥰🥰🥰