deletedmom947 Merhaba kızlar, 28. haftadayım ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum. Akşamları sıcak su torbasıyla oturuyorum ama ola ki başka bir yere gidersek ya da dikkat etmezsem hemen üşütüyorum karnım kasıklarım ağrımaya başlıyor ya da ishal yapıyor😫 Ne yapacağımı şaşırdım, daha önce enfeksiyon geçirdim ağrım olunca enfeksiyon mu acaba diye de korkuyorum. Sürekli su içmeye çalışıyorum enfeksiyonu önlesin diye ama su bile soğuk geliyor😂 Başka bir sebebi olabilir mi sizce? Hamileleri sıcak basmaz mıydı? 🙄
Selim_Alparslan deletedmom947 kan değerlerine baktır canım bende baktıracağım bende de sürekli üşüme oluyor birde havalar çok soğudu evler çok soğuk dışarıya göre de üşütme kendini
deletedmom947 Selim_Alparslan kanım biraz düşmüş ama çok değil en son bastırdığımda 11di. Evde insanlara soruyorum sürekli siz üşümüyor musunuz diye kimse üşümüyor bi tek ben🙄
Selim_Alparslan deletedmom947 valla eşim ben üşüdükçe kombiyi yakıyor 1 aydır yakıyoruz gece titriyorum resmen 😨
deletedmom947 Selim_Alparslan aynen dışarıda hava sıcak evde doğalgaz yanıyor. Terlemek çok daha iyi her şeyin kıymetini bilmek lazım😂 Hemen üşütüp karın ağrısı çekmek çok can sıkıcı😫
Ssshhh Benim bacaklar değilde karnım ve popom buz gibi üşümede pek hissetmiyorum ama karnıma dokununca buz gibi