Elifeski22 Görümcem şimdi dedi ki aşerilen şey yenilmezse leke oluyormuş vücutta kaynanam zamanında çikolata istemiş yiyememiş görümcemin bacağında doğum lekesi varmış.. Doğru mu bu hurafe mi ?
Aselhumaninannesi Elifeski22 bende çok duydum hatta erkek kardeşimin gözünün altında bir leke var annem yuzununun odasına dokunmuş o leke oymus
Nurkcy Elifeski22 Aşerilen şeyi bilmiyorum ama Benim annemde bana hamileyken çiğ ciğere dokunup bi yerine sürme sürdüğün yerde bebekte leke olur demişler. Annemde denemek için beline sürmüş bakayım olcak mı diye belimde leke var. Doğruluk payı var mı yoksa denk mi gelmiş bilmiyorum 🤔 Gerçekten garip.
Elifeski22 BenimKucukYazCicegim bende öyle düşünüyorum ya mesela mevsiminde olmayan birşeyi aşerdin ne olacak 😂 çok saçma geliyor
BenimKucukYazCicegim Elifeski22 Bence de saçma Annem bana hamileyken dondurma aşermiş kimse almamış ona, hiçbir yerimde de dondurma izi yok ahahaha
Aselhumaninannesi Elifeski22 hiç bilmiyorum annem tarif eder tam buraya dokundum diye panda gibi gözünün altında kahverengi leke var o yüzden şimdi benim canım birşey isteyince muhakkak yerine getirir
Elifeski22 BenimKucukYazCicegim 😂😂 hahaha bende kayısı aşermiştim ama mevsimi değil nerden bulalım 😂 mevsimi gelince yerim dedim bende 😅😅