Yagmurerol Zeyneptelli ben ne denediysem olmadi,doktorum ilac verdi ama almadim. Oyle devam yani tuzlu kraker denedim leblebi denedim yok durduramadim
Aleynaabirke Zeyneptelli 4 aylik olduk hala devam kusmalarim ancak zofer bulanti hapi var anca o dindiriyo canim benm ne kraker ne leblebi ne tuzlu kuruyemişler hic kar etmedi yalniz hap biraz pahali umudun cok kesikse al derim doktoruna sor tabi
Ayselsen Zeyneptelli bende çok çektim hala cekiyom canım 16 . Haftaya girdik devam bıktım bende zofer kullandım ama hiç fayda etmedi
Ayselsen Zeyneptelli ayvanın üstüne kahve telvesi sürüp ye onun faydası oluyo yinede bünyeden bünyeye değişiyor herkesin ALLAH yardımcın olsun
Zeyneptelli Yagmurerol Ben 4 ilaç kullandım onzyd dramamin zofer ve zofran halen içiyorum serumla alıyorum bebeğin gelişiminde hiç bir sorun yok çok şükür benim gibi dayanamayacak kadar kötüysen zofran yada zofer en iyisi dene istersen bende bir sorun olmadı sende de olmaz inşallah ♥️
Zeyneptelli Aleynaabirke Aleynaabirke Zofer zofran onzyd hepsini denedim hatta bulantı bilekliği buldum onuda denedim yok haftada 2 kez serumla zofran alıyorum söylediğin gibi her tavsiyeyi denedim bastıran rahatlatan hiç bisey olmadı 2 aydır aralıksız bulantı tükendim valla 😥
Aleynaabirke Zeyneptelli seninki daha fenaymis kuzum Allah kolaylik versin ne diyeyim canm benm seni o kadar iyi anliyorm ki
Yagmurerol Zeyneptelli zofran vermisti doktorum ama kullanmadim, normalde sabah oglen aksam surekli kusuyordum, bu ara sadece sabah kusmaya basladim. Ama tum gun midem yaniyor. Senin kadar fena degilim allah yardimcin olsun💕
Zeyneptelli Ayselsen bugün birinden daha duydum en yakın zamanda denicem inşallah çok teşekkür ederim♥️
Caglasmsk Zeyneptelli canim 31+6 haftaligim hala devam bulantilar. Sabah kusmalari felan. Gecmiyor hic bi sekilde. Bunyeden bunyeye degisiyor sansliysan 3 aydan sonra biter.
Zeyneptelli Caglasmsk 3 aya yeni girdim kendimi hep 3 ayla avutuyordum ama doğuma kadar devam edecek sanırım 😥
Kyhnsnl58 8.haftadayım bende. Dün 3 şişe serum aldım yinede geçmedi. Kahverengi pıhtı şeklinde istifar etmeye başladım doktorlar mide kanaması olabilir dedi çok korktum. İstifar etmekten halsiz ve susuz kalmışım. Kahverengi pıhtı gibi çıkardığınız oldu mu ya? Bu bulantılar geçer inşallah hepimizin 😔😓
Zeyneptelli Kyhnsnl58 bahsettiğiniz gibi kahverengi olmadı ama yediğim hiç birşey durmuyor hepsini istifra ediyorum😥 rabbim şifa versin bugün ayvanın üzerine kahve serpiştirip yemeyi önerdi biri ben daha denemedim deneyelim inşallah♥️