Rumeysa_24 20 haftalık hamileyim saçlarımı kestirdim çevremde değişik konuşanlar oldu korkuyorum Hamileyken saçlarını kestiren var mı
Meltems53 Rumeysa_24 ben kendim kesiyorum çok çabuk uzadığı için. Artık inanmayın şunlara nolur ya. Allah bizim saçımıza göre mi yazmış çocuğun ömrünü cahil cahil şeyler.
Esku Rumeysa_24 bende 3 aylıkken kestim başım çok ağrıyordu kesince başım hafifledi bide çok dökülüyor
Bzdmr Rumeysa_24 Tamamen hurafe bunlar bende kestirdim 15 haftalık hamileydim etrafımda çok kestiren var kafanızı takmayın öyle şeylere
busrabrbr Rumeysa_24 ben 12 haftalıklen kestirdim boşverin çevredekileri ua saçma sapan hurafeler bide kalkıp hamile birine karşı laf söylüyorlar ya cıldırıyorum
Aysenur426868 Öyle konuşan çok olur kestirmedim hiç duymuştum kötüye yorduklarini ama sen yinede kötü düşünüp zehir etme hamileliğini zaten kestirmissin olay gerçekleşmiş Allah korusun olacak oldumu olur Herşeyi Allah bilir korku yapma kendine
Rumeysa_24 Esku evett benimde aşırı dökülmelerim oluyor şuan hala dipten geliyor resmen dökülürken başka arkadaşlarımın hep uzar güçlenir benim aşırı dökülüyor
nkizilates Rumeysa_24 tam benlik konu. 30.haftamdaym bgn kestirdim canım sprey fln kremler o tarz şeyler sürdürmedim .
Mine16 Rumeysa_24 canım bende 23 haftalıkken kestirdim bende inanmıyorum böyle şeylere 😘👍🏻 gönlün rahat olsun
Rumeysa_24 Esku hiç bilmiyorum çarşamba kontrole gidicem doktora sorucam size de haber edeyim ne önerirse
yagmurefe Rumeysa_24 hurafeler var yani sağlıkla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum oglumsada kesmiştim bundada iki kere kestim