Anneolacak kuzummm ben ılk hamıle olduğumu ogrendıgım zaman cok zorlandım. ılk uc ay gecelerı uyumadım resmen. bır damla uyuyamıodum kaygıdan. hep karnım sısınce nefes alamıycam kesın dıe dusunuodum. aslında ben 20. haftadada nefessız kalırım dıodum. 25 tede 28 .haftada da.tahmın ettgım gıbı olmadı su an 29+3 hala yasamıorum. bazen çarpıntım olur gıbı oluo yadaa cabuk yorulduğumda nefessız kalma gıbı ama cok kısa.panık olmuorum o an. sımdıde 30. haftadan sonrası ıcın korkuorum. yanı benımkı bıraz ya olursa korkusu olmamış bıseyın korkusu. cın yagı dıe bısey satılı aktarlardaa tamamen bıtkısel onu alabılrısın burnuna surdugunde burnu cok gzuel acıo. ıkı gece önce grıp oldum burnum tıkandı.hafıf nefes alamıycak gıbı oldum. sonraa kendıme telkinlerle sakın kalmaya calıstım. bı sekıdle bu haftaya kadar geldım.bılmıorum psıkolga gıdıorum gebelıgımın basından berı yararı oldumu ama.psıkyatrım 3 aydan sonra ılac alabılrısın gebelıkte güvenle ıcılen ılaclar var dedı bana.hatta profosordu .cok hastası kullanmış bebekelr hep sağlıklı ve hıcbıyan etkı gorulemmsı emzırılırkende kullanılıomus.ben sımdıye kdr dayandım.ama cok zorlanırsam en dusuk doz ıcebılcegımı bılmek bıle az da olsa rahatltıo.bu hastalık cok kotu.kaygıalrdan hamıelıugımızın keyfını cıkartmıorus.hafta hafta hedef koydum hep.sımdıkı hedefım 30.haftaya kdr ılacsız gelmek.bırbırmıze destek olalaım bura aralıcıglıylaa kızlar