guzelanne01_ oyy oyy Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bizde sabah hastaneye gidicektik ne olur ne olmaz diye bebeğin kıyafetlerini utuledim biraz çamaşır vardı onlar kaldı yatağın üzerinde eşime bugün oturma odasında yatalım film gecesi yapalım dedim sonra dışarı çıktı soba yakmak için malzeme almaya kar yağıyor diye sevindim normalde sevmem eşim yedikuyulara gidelim yarın kontrolden sonra dedi bı hevesle tamam dedim gece 3 45 e kadar çay kahve sohbet muhabbet çok güzel oldu hiç bu kadar güzel gece geçirmedik falan dedik birbirimizden helallik aldık öpüp sarıldık Tan sonra yattık benim ağrım başladı eşim biraz masaj yapaym dedi oturduk masaj yaptı baktım uykusu geldi yatalım hadi bı şekilde uyurum dedim evlendigimden beri ilk defa o kadar güzel öptü sarıldı defalarca sevdiğini söyledi hiç sıkılmadan saatlerce saçımı taradı hep yaptığı şeyleri fazla fazla yaptı bnde içimde bir şey var uykum yok falan demeye başladım ama ona kıyamadım sen uyu dedim biraz uykuya daldık o sesle ayağa fırladım zaten eşim ayağa kalktı bir anda geri üstüme düştü beni öptü helallik aldı daha kötü olduk battaniye ye sarıldık çıktık evden bir şekilde sonra kayınvalidem leri almaya gittik üst kata zor indik aşağıya kaynimin üzerine elbise dolabı düştü onu kaldıralım derken biraz zaman geçti felaket bir gündü ama yatak odasında yatsak çıkamazdık bir yıl olmadı evleneli kimse gelmedi daha evime kimseyi misafir edemedim 4 gümüşlük iki konsol mutfak olduğu gibi yerle bir olmuş bir gün sonra eve girince dedim nasıl çıktık biz bu evden sobanın boruları açılmış çay vardı sobanın üzerinde o dökülmüş yoğurt mayalansin diye bırakmıştım her yere dökülmüş mutfak kokmuş buz dolabı falan tezgaha dayanmış içi dökülmüş evim Berbat haldeydi yine kurtulduk diye sevindik uyusak uyanamazdik ama koltuklar kafamıza dusermis tam o hizadaydik nefesimiz kesilirmis