Yasooliii Kızlar eşlerinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz 🥰 ben kutu hazırladım doğum günüydü sana hediye bunu aldım dedim içine patik koyup verdim sonra sarıldık ağlaştık 😂 hamilee misin diyişi hala aklımda dün gibi
hunilimom Yasooliii o gün pasta almıştı bende üzerine yazdım 2. Kez baba oluyorsun diye öyle söylemiştim ilk kızımda da testi verdim bakmıştı bune diye bende pozitif demiştim bu nasıl pozitif + işareti yok bunda demişti 😂😂
Soniii Yasooliii doğum günüydü hediyesi hamile olmamdı evde güzel bir masa hazırlamış ve kendim de süslenmiştim sizin gibi bir kutu içerisine çift çizgi çıkan testimi koymuştum 🙈 kutuyu açtığında testi gördü ve ciddimisin dedi zaten hayaliydi baba olmak 🥰
nurr0101 Gunicka Ben test yapmak istememiştim hayal kırıklığı olur diye eşimin ısrarı üzerine yaptım. Sen yap bana ver dedi ben de öyle yaptım güya bana söylemeyecekti sonucu direkt yanıma geldi gözleri dolmuş bir şekilde ikinci çizgi biraz silik çıksa da olur mu dedi orada direkt gozlerim yasardi zaten😇
Cennet_ks Hep eğlenceli deli dolu bi ilişkimiz oldu hep oyunlar oynardık bebeğimin haberini de yine oyun oynayarak söyledim tabu oynarken baba kelimesini anlattım hemde 14 şubattı sevgimizin en güzel hediyesi oldu 💕
nurr0101 Yasooliii Ben test yapmak istememiştim hayal kırıklığı olur diye eşimin ısrarı üzerine yaptım. Sen yap bana ver dedi ben de öyle yaptım güya bana söylemeyecekti sonucu direkt yanıma geldi gözleri dolmuş bir şekilde ikinci çizgi biraz silik çıksa da olur mu dedi orada direkt gozlerim yasardi zaten😇😇
Nurkcy Yasooliii Ah Ah hep içimde kaldı şöyle süprizle söylemek. Tedavi ile olunca birlikte öğrendik 😊 İnşallah 2. Ye yapabilirim 😃
Hamdiyevural Vala telefonla oynuyordu direk baba oluyorsun 2. Kez dedim ilkinde surekli düşük yaşadığımız için inanamamisti zaten planlayarak oldu 2.
Senemsu Yasooliii test yaparken hep eşim de yanımda yapışık gibi olur çubuğa bile benden önce baktığı için sağolsun sürprize vs gerek bıraktırmıyo😂❤️
Tusemciiim Çoook isterdim süpriz yapmayı ama çenemi tutamayıp hemen döküldüüm ağlaya ağlaya hamileyim diye 😅😵💫 Ama bundan önce 2 tane düşüğüm var, ne biliyim sevinsin hemen garip dedim 😅😅
Gizem07487 Yasooliii bende yemeğe gidelim diye tutturmuştum yemeğe gittik orada kutu hazırlayıp kutuya patik koymuştum bu ne nerden getirdin bunu diyor bana 🤣🤣🤣 komik bir durumdu 😬😬😬😬