Semanur0902 Merhaba arkadaşlar, 22. Haftaya giricez inşallah. Ufaktan kıyafet alışverişine başlamak istiyorum ama bazı insanlar son aya kadar bekle öyle al diyor. Sizce de beklemeli miyim ve neden beklemeliyim? Bunuda biraz anlayamıyorum.
poyrazin_annesi28 Semanur0902 Bence bekleme hepsi bir çok zor olur. İnsan git gide biraz agirlasiyo zaten. Ben 26 haftalık oldum şuan daha tembel hissediyorum kendimi. Zor geliyo. Ben 16. Haftada başlamıştım. Son ay halin kalmaz
2aslan_annesi07 Semanur0902 neden bekliceksiniz ki? Hazırlık yapmanız gerek ben bi çok zıbın tulum vs aldım bebek kusuyo bez sızdırıyor vs o halde nerden alcaksiniz ? Hediyeyi vs de bekleyemeyiz yavaş yavaş alın 32 deyim bende çantamı hazirlicam artık sizin haftalarda başladım alisverise
Btlklnc Semanur0902 detaylıdan sonra hepsını almıstık biz. Suan bıle hala ındırımde gördükce almak istiyorsun ileriki aylar icin. Ayrıca yıkaması ütülemesi zaman alıyor Allah korusun ileriki aylarda gerileme falan olabılır bızım var mesela erken dogma riski var her seyı hazır cok sukur
nevzatbaskomser Semanur0902 Bekleme canım daha bunların yıkanması ütülenmesi çanta hazırlaması var. 30dan sonra ağırlaşıyor insan o zamana kadar bitirmek daha iyi olur
Semanur0902 poyrazin_annesi28 bana kalsa çok önceden de başlıcaktım ufaktan bir şeyler almaya ama toplum baskısı ya düşürse bilmem ne diye bu psikolojiyi bana yaşattılar hiçbir şey almadım bende öylece bekliyorum
Semanur0902 2aslan_annesi07 zaten şuan genel olarak alacağım şey zıbın ve alt üst takım, geri kalan kıyafetleri hoşuma giden cicili bicili şeyleri gördükçe de alırım diye düşünüyorum, kafamı çok karıştırıyorlar o yüzden ikilemde kalıyorum ister istemez
Sahnedekimadam Kıyafet bekleyebilir evet ama geri kalan herşeyi almak lazım bence .. İndirimle çok farkediyor çünkü neden fazla ödeyelim ki
poyrazin_annesi28 Semanur0902 Herşey Rabbimden canım. Olucak olan her zaman olur bu düşünceyi at kafandan 🌷 Keyifli alisverisine başla
nur34_ Semanur0902 bnada oyle soyluyirlardi ama hesabini butceni senden baska kimse bilemiyor canim biz 20. Haftada basladik yenj bitti diyenlrm suan 32 haftadyz bnm eksiklrm kldi ha toplu alicam dersen bi gunde son ana kadar bile olabilir biz evin giderini suyunu buyunu dusunerek yavas yavas yptk
Semanur0902 nur34_ nasıl alıcam toplu? Diye sorduğum zaman her ay parayı kenarı at son ay o parayla grne alacağını alırsın dediler 😂 kenarı para atabilsem keşke her şey borçla olucak malesef. O zaman ani bir kararla ben pazar günü alışverişe gidiyorum 😂
Mortokakar 30 a kadar herşeyiniz hazır olsun. 29. Haftamda kolestaz nedeniyle erken doğum riskimin olduğunu öğrendim. Hemen 30. Haftada hastane çantasını hazır ettik herşeyi yıkadık ütüledik bir anda herşeyi yapmak çok zor. Detaylıdan sonra herşeyini yavaş yavaş almaya başlamıştım bende. Almış olmasam iki ayağım bi pabuçta hiç bişey yapamazdım. Şükür 34+3 olduk herşeyimiz hazır kafam rahat
Semanur0902 Mortokakar rabbim güzelce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hevesimi kırdılar benim biraz galiba 😂
nur34_ Semanur0902 iste diyorumyq kimse kimsenin butcesini bilmiyo anca fikir mantik yürütüyorlr kenara atacgnq git yavas yavas al daha mantikli oluyo biz oyle yaptik valla canim nerde baksan 8 bin gitmistr
selinsmother Semanur0902 bekle diyenler zamlı parasını vericekse bekleyin. Ben beşiği 10 haftalıkken aldım bana erken dediler bende ilerde fiyat farkını siz ödücekseniz almayım demiştim artık kimse karışmıyor ☺️
Semanur0902 selinsmother keşke verseler sonuna kadar beklerim 😂 ben salak gibi cevap veremiyorum susup dinliyorum sadece
Sadiyes Semanur0902 ben 24. Haftadayım ufak ufak almaya başladım gerçi okadar kafam karışıyor ne alsam bilemiyorum ki
Semanur0902 Sadiyes bende nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum kafamda her şey çok kolay aslında ama icraate geçince karışıyor 😂
Semanur0902 nur34_ rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, 8binse iyi benim kafamda daha büyük rakamlar canlanıyordu 😂
Sadiyes Semanur0902 hiç sorma yaa düğün alışverişinden daha zor 😂 annemle e bebeğe bi gittik beynimiz döndü 😂