Sevimozsuer Hamilelik belirtim vardı bi kaç kere test yaptım silik çıktı bugün ufak bi kese görüldü şimdi de bir parmak kadar akıntıyla kan geldi ne demek bilen var mı
myangelson Sevimozsuer hamilelik var canım ama 48 saat sonra tekrarlanması da gerekir ama gelen akıntı yerlesme kanaması da olabilir düşük yapıyor da olabilirsin her ihtimale karşı doktora görün düşük önleyici hap igne vs başlar 🌸
myangelson Sevimozsuer evet 5 üstü değer hamile kabul edilir ama çok yeni kese beta değeri kaç olunca çıkıyor bilmiyorum ama 5 haftalıkken falan kese gözükür seninki şuan 3-4 haftalık diye düşünüyorum
Rwerdst Sevimozsuer canım bence doktor değiştir. Hamilesin ama bu sonuçla gözükmez malasef. 2 gün sonra aynı saat ve yerde tekrar test verin. Zaten kese oluşumu bine yaklaşıp ya da geçince oluyo🤷
Sureyya1 Sevimozsuer beta hcg 5 ustu oldugu icin evet hamilesiniz ama kese gorunmesi icin daha erken biraz bekleyin gorunur
Gulirmak 2 gün sonra aynı yerde gene tekrarlayın 2 katına çıkması lazım sağlıklı bir gebelik,gördüğünüz leke içinde en Kısa zamanda doktora görünün düşük önleyici iğne veya hap yazar