gizemyusein minikoglumuz Benim 1 haftadır var 16. haftadayım bugün bütün gün midem ağzımda gezdim su bile içsem yanıyo valla çözümü varsa bana da söyleyin🥺
68selda06 minikoglumuz aç karnına sabahları 2 yemek kaşığı sade tahin gün boyu rahatlatıyor diye duydum ama denemedim
Nurr_35 minikoglumuz 8-9 haftalarda başladı 13. Haftaya kadar devam etti benim. Ayva yemek çok rahatlatmıştı.
zemberekkusu En baştan beri var ama 6. Ayda şok şiddetlendi ne yesem yanıyor elma iyi geliyor kesin çözümü yok gavisvon içiyorum birde
Selisce minikoglumuz ay şuan ölüyorum sanki ağzımdan ateşler çıkacak 31 haftadayım ilk defa bu kadar yoğun oldu doktoruma da yazmam istemiyorum bu saatte
Aysm4194 Bende az önce aynı durumdaydım sakız çiğnedim geçti belki işe yarar canım dene bence falım sakız çiğne
Selisce Aysm4194 eşim görevden birazdan gelecek söyleyim de açık büfeden alsın bi de onu deneyim ya bu neymiş böyle 🥹
00018 Ne yesen hatta yemene bile gerek yok kusturcak şekilde bir yanma oluyor bende de gaviscon ilk başta iyi geliyordu şu an o da etki etmiyor
TugSozTan 18-19 gibi başladı. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum eğer yanma olursa süt ile geçiyor