Armess_loya Minikmucizelere Nazar olan insan uyku hali olur mutsuz olur huzursuzluk hali olur. Psikologlar bu duruma depresyon der. Hocalar nazar der. Yani şifa için doktordan destek alın , maneviyat içinde dualarınızı edin.
Summerwine Minikmucizelere üstünde ağırlık olur,uykulu bir hal gibi ve sürekli esnersin.Benim öyle oluyor.
Tugba_42 Minikmucizelere nazar yok diyenler nazar var peygamber efendimizin hadisleri var bu konuyla ilgili nazara yok demek hadis inkar etmektir.. bu arada nazar olduğunu içinizin daralmasından canınızın sürekli durduk yere sıkılmasından sürekli hastalanmaktan vs anlayabilirsiniz bol bol Felak nas Ayetel Kürsi okuyun şifa olur inşallah
Hilalrumturk Ay bende merak ediyorum bunu dışarı çıkıp geldim mi bı ağırlık oluyo ki üstümde anlatamam yani
Minikmucizelere Armess_loya bi arkadasim sende nazar var dedi nerden anladin dedim anladim dedi o böyle şeyleri anliyomus galibada tedirgin oldun
Sahnedekimadam Nazara inanmazsanız , nazar tutmaz.Yani başınıza bir şey gelmez , negatiflikler yaşamazsınız.
Minikmucizelere Sahnedekimadam yani ben hiç nazar vardır diye dusunmemistim bile bi arladas sende nazar var dedi o yuzden varr mi üstümde bi nazar acaba diye düşündüm
aynenkezoaynen Kendi oku yada yanındaki birine sürekli okut eğer okuyana veya sana sürekli bir esneme geliyorsa nazar var demektir
Armess_loya Minikmucizelere nasıl anlıyor peki? Yani kişi kendinden anlarda, bir başkasınınkini bilemedim🤷🏼♀️
Sahnedekimadam Minikmucizelere Kötü enerji diye bir şey var evet ama sen kendini kötü hissedersen devreye girer.. yoksa başkası sana bakışıyla düşüncesiyle zarar veremez🤗 şahsi fikrim tabi
Minikmucizelere Armess_loya bilmiyorumki mesajlasirken öyle dedi hiç yüz yuzede gelmedik bende bilemedim ama tedirgin oldum bebisim yok henüz sende nazar var dedi nazar varsa o yuzden gebeligim sağlıklı olmuyo olabilir mi ki
Minikmucizelere Sahnedekimadam ya konu şeyden acildi benim sağlıklı bi gebeliğim yok henüz o da sende nazar var birinin nazari geciyo o yuzden bebek olmasına engel oluyo dedi tedirgin oldum bende
Sevvalll42 Sahnedekimadam hadis te bile geçiyo nazar var gerçek sen düşün yada düşünme karşındaki kötü niyetli baktıysa yada çok hoşuna gittiyse oluyo nazar
Minikmucizelere aynenkezoaynen eşime okuttum esneme falan olmadı ama genede sureleri okuyayim sürekli süre dinliyorum evimde aslinda
Armess_loya Minikmucizelere valla ne desem bilemedim canım🌸ama çocuk alın yazısıdır varsa kaderde olur, olmamasının ya da kayıplarının yaşanmsının tıbbı nedenleride vardır, yani bilimide 2. Plana atmak doğru olmaz 🌸arkadaşınız bu durumu nazara bağlamış olabilir doğruluk payı tartışılır. 🤷🏼♀️🌸
Sahnedekimadam Minikmucizelere Sağlık problemlerimizin arkasında birini ararsak yandık canım neden sağlıklı değil bu arada doktorlar herhangi bir şey söyledi mi yani
aynenkezoaynen Minikmucizelere evinde hergün bakara suresini aç youtubeden canım dinle eşler arasına da çok faydası var nazar büyü hepsine biiznillah faydası var sürekli dilinden duaları eksik etme allaha sığın gerisini kafana takma❤️
Minikmucizelere Summerwine bende nazar var gibi dusunmemistim nazar var bence dedi bi arkadasim da o yüzden
Minikmucizelere Tugba_42 nazara inaniriyorum ama arkadasim sende nazar var bebisin olcak ama birinin nazari degiyo dedi tedirgin oldum olabilir mi birinin nazarindan bebisimin olmamasi Bi dış gebelik bi kimyasal gecirdim iki yildir bebis istiyoruz