Zeynepkycan Yarın tam 11 haftalık olucaz doktor kontrolümüz var acaba cinsiyet tahmininde bulunurmuki çok merak ediyorum zaman geçmiyo sanki 🙈 acaba 11 12 haftada cinsiyet öğrenen annişler oldumuki ?
zytn Zeynepkycan bende 12.haftada tarama testine giderken çok umutlanarak gitmiştim söyler diye ama kendini çok hazrlama derim,sonra hayal kırıklıgı olmasın.16 olunca söylüycem dedi bizim doktor.haftaya 16 haftalık olucam inşallah,aşırı sabırsızımmm 😍😍
Sonay Zeynepkycan benim ilk gebeliğimde 12-13 haftada öğrendim oğlum olacağını ikinci gebeliğim 12 haftalıkken kız olabilir dedi 16 haftalıkken kız buyuk ihtimal dedi 19 haftada kız kesin alışverişe başlayabilirsin dedi doktor devlette 😂 kızlar inatçı umarım erkenden belli olur Sizinde ☺
Betulsarda Zeynepkycan bende 11+1 im insallah hemen ogreniriz 😍 12 de ogrenenleri okudum baya en azindan tahmin yapiyorlarmis kesin degil ama
Zeynepkycan ipeksfr aaayy acaba yarın söylermiki 🙈 devletler söylemiyo diyolar ama görürse söyler heralde
Zeynepkycan Betulsarda olsun tahminde bulunsalar bile yeter 😊😊 çok merak ediyorum çünkü içine doğmuyomu falan diyolar ama bende hiç bişey yok 🙈🙈
tubatayfun Zeynepkycan bende yarin 11 haftalik oluyorum ben 12 haftalikda kontrolum var bakalim hayirlisi 😊