Jaleisik Kızlar bugün asilamanin 11.gunu iğnenin 12 .günü kan ve din 9.gunu verdiğimde 3.3 çıkmıştı bu sefer sonuç bu
Hamileler Jaleisik gebelik var görünüyor hayırlısı olsun insallh rabbim gönlüne göre versin bende ıkı gün önce yaptım 24,25 çıktı yarın tekrar gıdıcem bakalım ne olcak
Asel1211 Jaleisik evet canım gebelik var tahmin etmiştik zaten rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun 🫶🏻🌸
2aslan_annesi07 Jaleisik canım insaAllah öyle bişey olmaz ilerleyen günlerde ultrasonla bakılır görürsün insaAllah dikkat et kendini ağır taşıma bı risk vs bişey varsa doktorunu dinle
Jaleisik 2aslan_annesi07 doktorumu aradım şuan gebelik gözüküyor sonuca göre ama 2 gün sonra tekrar kan ver değeri görelim dedi
Turgutaykader Jaleisik hayırlı olsun sana demistim acele etme diye avakado ye sıkıca tutunsun bebisss🤲🧿
Turgutaykader Jaleisik hayırlı olsun sana demistim acele etme diye avakado ye sıkıca tutunsun bebisss🤲🧿
Vraslrnzn 2 günde betahcg değeri 2 katına çıkmalı. Doktorun muhtemelen bunu kontrol edecek ve tahminimce 2 hafta boyunca 2 günde bir test etmeni isteyecek.