Koalammm Kizlar pratik yemek ne yapabilirim aklıma gelmiyor fikir verir misiniz hiç yemek yapmak gelmedi içimden bugün
YagmurAnnesi Bu arada eşim işe giderken çok zor durumda kaldığımda Özbek Pilavı yapıyorum Etli havuçlu 😍 yanına da yoğurt salata ne olursa
aleeyllz12 YagmurAnnesi Ayyy o pilav dünyanın en güzel pilavı. Pilavın üzerine yeşil soğanları da küçük küçük doğrayın öyle çok daha güzel oluyor 🤭
unlusura Sahnedekimadam aa bende aynısının başka çeşidi olan kekiklim menü yü yapmış oldum kremalı makarna ve salata ile beraber 😬
2022bebeki Koalammm Pratik bir seyler isteseniz tavuklu pilav olabilir mevlüt menüsü 🙈 ya da köfte patates, kiymali makarna vs. Bizde patatesli mantar, erişte, salata ve mercimek köftesi var🤗
Deletedmom_106 Koalammm kuru fasülye pilav turşu kola. Tatlı olarak Kemalpaşa yapmıştım dünden de fırın sütlaç var
Arzerskn Çorba ve ton balıklı makarna var 😁 kendime de domatesli makarna yaptım benden başka kimse yemiyor onu tembellik günü ilan ettim bugün☺️☺️
Aaaysee Koalammm bende dünden çok yorgundum diye bugün sebzeli bulgur ve cacık yaptım belki fikir olur 🌸