Gosdee Glsmbln hangi hastaneye sordunuz Kocaeli de ben de derince de oturuyorum da doğum yapacağım hastaneye falan asla karar veremiyorum 😂😂
Glsmbln Gosdee Kocaeli Çayırova’da oturuyorum ama buradaki devlet ve özeller hep Gebze merkezde var mecbur. Benimki yüzyıl özel diye geçiyor ilk deneyimim olcak korkmuyorda değişim valla😂😂sizinki nerde
Ikiz_annesii Şu ana kadar en ucuz benim kontrole gittiğim hastane galiba duyduğum. Sezaryen 13 bin tl şimdilik dediler tuzla mercan hastanesi
Gosdee Glsmbln ben muhtemelen gölcükte ki medar hastanesinde yapcam doğumu Ahmet bey var orda adam işinde çok iyi ve çok rahatlatıyor. Evden neredeyse 45 dk 1 saat ama değer gibi bakalım 🤗
Glsmbln Pnrclb Gebze yüzyıl özel orda 8.200 dogum ben orda yapcam öneririm eğer devlet düşünüyorsan onun içinde Darıca devlet orası iyi dediler
Mucize-11 OznurD merhaba bende muayene için oraya gidiyorum fakat doğum ücretini bilmiyorum Şuan güncel fiyatmı bu birde normal doğummu
Glsmbln Pnrclb Ceyhun bey varmış yaşı baya var ve tecrübeli diyor herkez ama ben semavi hanıma bi gitcem yarın randevu var ilgili oda Berna değişebilirim ama tecrübe konusunda Ceyhun bey tabi
OznurD Mucize-11 ben oraya gitmiyorum ama arayıp sorduğumda normal doğumun bu fiyattan başladığını söylediler
Neslibt72 Hllty hey maşallah gerçekten baya yükselmiş fiyatlar yaa zaten anadolu yakasında da düzgün bi bunlar var bunlarda uçmuş