glsmogrtmn Kizlar şimdi hiç umutsuz bir şekilde yaptım aşırı bulantidan dolayı sizce var mı ikinci çizgi bir dakika içinde belirdi https://www.hizliresim.com/jqd908r
glsmogrtmn myangelson yaa cidden var mı ben şok içindeyim daha iki üç gün önce aşılama mi tüp bebek mi yaptirayim diye burada sordum çok umutsuzdum Allah’ım bin şükür inşallah vardir
myangelson glsmogrtmn hatırlıyorum sanki seni konuşmuştuk galiba. Gözün aydın rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin şimdi kan ver 48 saat sonra tekrarla aynı hastanede duruma göre 1 hafta sonra falan muayeneye gidiliyor 😊🤍
glsmogrtmn Ayyy inşallah kizlar 😍 çok teşekkür ederim içime su serptiniz. Hastaneye gittim kan tahlili verdim bekliyorum sonucu. İnşallah vardır benim için dua edin🤲🏻🤲🏻 Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻❤️
ckarabacak glsmogrtmn hayırlı olsn var görünüyo bşy sorabilir miyim bu çubuk test ney diye geçiyo bende böyle testleri merak ediyorum kullanmadm hiç
Bltdilek ckarabacak İnnovita sanırım canım . Ben de bundan kullanıyorum. Ovülasyon kitini de böyle aldım daha net
glsmogrtmn ckarabacak babyfast marka bumu ovulasyon testiyle almıştım içinde geldi. Trendyoldan aldim