2022Mom2022 Kızlar sancı falandan önce yani doğum başlamadan önce bebek çok hareketleniyormu ay kıpır kıpır zaten heran gelebilir dedi doktor 35haftadayım nefesim yetmiyor çarpıntım var anam gelecekmi yoksa oğlum
EmineDefneGokce 2022Mom2022 benim sancımın geldiği gün karnım çok sertti pek hareket hissetmedim korkmayın
Mommy61 2022Mom2022 yok yok aksine doğum başlarken bebek sessizleşirr genelde benim de 34+1 karnımın her yerinde geziniyor daha zaman var gibi hissetmezsen o zaman olabilir
2022Mom2022 EmineDefneGokce öylede olmuştu pazar günü sancım çıkmıştı ama bugün son saatlerdir öyle anlayamadım hayırlısı🥺🤲
Yaseminturan_ EmineDefneGokce Kuzumm nasılsınn ay ben doguramıyorum bu seferde 39+1 olduk açılma yok sancı var ama ben hissetmiyorum 🥴
Mommy61 2022Mom2022 37 bile normal bi doğum haftası korkmayın bebişiniz yaşam sınırını aşalı çok olmuş 😊
2022Mom2022 Mommy61 a ben 38 sanıyordum daha çok sevindim şuan inansın pazartesi 36 ya adım atıcaz inşllah 🥹🤲
Mommy61 2022Mom2022 ay inşallah ben de 36yı görsem çok memnun olurum aniden de doğurmak da korkutuyor beni eşim doğuda o gelene kadar doğurmak istemiyorum 🫠
EmineDefneGokce Yaseminturan_ ay kuzum ciddi misin😂 tut tut dedik bu kdar da değil e bırak artık gelsin 😍
Yaseminturan_ EmineDefneGokce Kız sorma ya yapmadığım sey kalmadı ama bakalım sanki nişan geldi bi bakcam olmadı acile gidicem🙏🏻