Kevser_unall hayır canım herhangi bir kaza anında bebekler cok savunmasız, puset kullanmanız lazım, 9 kg oluncaya kadar da puseti ters çeviriyorsun, yani pusetin önü ön koltuğa dönük değil arka koltuğa dönük olmalı, buda gelecek darbeden korumak için, pusetten sonrada araba oto koltugu var cocuk için ona grçmelisin, e bebekte uygun fiyatlı olanları var onların yine, ben bebek arabası alırken indirimleri takip ettim pusetli aldım puset sonrası da bebek arabasını normal kullanabiliyorsun LX joinin ürünü 2500 E denk geldi indirimle normalde 4000 civarı. Bebek büyüdüğünde puset yerine araba oto koltugu alıcam sadece, birde senn ikizmiş, daha sıkıntılı olır, maddi acıdan da öyle, ama kucakta olmaz kuzum:( bende yeni evlendim biz ev yaptırdık ve calısmıyorum suan borcumuz var, ama yine de alabiliyorum bebeğede birseyler, 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim alabiliyorum derken alacak benımde durumum yok ama bir sekılde az da olsa bir yerden para geliyor bebek kısmeti ile geliyor yanı, onu demek istiyorum. Maddiyatta önemli tabı, bunu acık acık yazmamın sebebi maddi durumunu bilmiyorum, ama canını sıkma bebek kısmeti ile gelir, herkesi dinleme bebek bakımı konusunda en güvenilir kaynağın doktor, ve sabah programlarındaki doktorları bile dinleme derim, youtubeda bir kaç doktor var önerebileceğim, aklımda olanlar osman gönülal ve medical park doktorları ve ebeleri onlara bir bak.