Kevser_unall Bebeklerim için aldığım bebek arabası pusetli değil . Ayrıca puset almak gerekli mi, puset kullanışlı mı? puseti ne kadar kullanıyorlar acaba bilgisi olan var mı ?
piiremsesinannesiii Kevser_unall valla bilgim yok ama almayı düşünmüyordum ben de eşimin bir arkadaşı yollamış bi kaç eşya puset te vardı en çok bu işinize yarıycak knk demiş ama ne kadar tabi doğru bilemem
beyzzsenturkk Kevser_unall pusette bazen oyalıyorum sallıyorum onu işim oldugunda ona koyuyorum ordan izliyor beni hastane randevularımızda da pusette sallayarak oyalıyorum işe yarıyor
Bebekliannee Kevser_unall bence lazım oluyor ya. Öyle bebek kucakta dolanması olmuyor arabada rahat oluyor koyuyorsun köşede duruyor ,evin içinde istediğin yere taşıyorsun ben çok kullandim
Kevser_unall piiremsesinannesiii 2 3 aydan sonra bilemezler demişlerdi o yüzden kararsız kaldım teşekkür ederim
Sadiyes Oznurtopal ozaman yanlış bilgi 😊 arkadaşlarım hep öyle söylemişti emin değildim ben de yanlış olabilir
Sahnedekimadam 4, 5 ay bebek arabasında yatamıyor canım bebek bebek arabana uygun anakucağı mutlaka vardır ekstra alabilirsin
Bebekliannee Kevser_unall ama alacaksanız içi geniş ve uzun olanlardan alın benimki öyleydi 7 .aya kadar koyuyordum. Bazıları çok çukur ve dar
Paramedik16 Kevser_unall canım bence gerekli ben ikizlerim için aldım ama pahalı bişey almadık sonuçta kısa süreli kullanılıyor 300 er liraya almıştık sanırım trendyoldan içine güzelce puset minderi de aldık puset örtüsüyle takım gayet te hoş oldu öyle çok paralar vermeye gerek yok bence
Kevser_unall Paramedik16 bende ikizlerim için alacağım canım trendyoldan uygun bişey bakıyorum senin bebeklerin eve geldi mi ?
Kevser_unall Sadiyes bence de saçma bilgi ne yani puseti olmayanların bebeği hastanede mi kalacak çıkartmayıp napacaklar 😂
Sadiyes Kevser_unall yani bana da saçma gelmişti ama saçma gelen ne varsa başımıza geldiği için olabilir dediğim şeylerden biri 😂
sonnenschein Kevser_unall bende araba aldım ama puset ne alacağımı bilemedim ikiz arabaları uyumlu değil pusetlerle ama almamız lazım yine de taşımak için
Kevser_unall sonnenschein trendyoldakiler uygun baya ben onlardan almayı düşünüyorum. E bebek falan baya pahalı