Umrangunes Esomeso Melek Çiçek Aydın’a gidiyorum muayene sgkli 365 tl suan sgksiz 450 tl sanirim doğum nakit 8 bin normal veya sezeryan fark etmiyor dedi gecelik 1100 tl oda parasi kalani doğum icin bu fiyat bi gece kalinirsa odenecek fiyat 1 geceden fazla olursa gecelik 1100 tl. kart ile odenirse %8 kdv ilave. kan takviyesi yapilmasi gerekirse ücretli birde spinal ucretli yanlış hatirlamiyorsam ama fiyatını hatırlamıyorum
Gamzetok Dudu20- yok 6 sında kontrolüm var o zaman sorcagim erken daha sormadım ama merak ettim. 16+2 oldu daha
Dudu20- Gamzetok anladım ben de 18 haftalığım her gittiğimde unutuyorum o yüzden sordum yinede teşekkürler 🙏
Hande20 Gamzetok Dudu20- Ben de Semih mun a gidiyorum yılbaşından sonra sormuştum 7100 olmuştu doğum fiyatı
Rabiadc Denizli özel sağlık hem fakir ailelerin yeni doğan çocuklarını zenginlere satıyor hem de tüp bebek tedavisinde fazla embiriyoları başkalarına satıyormuş😞
Summerwine Rabiadc ya Allah aşkına böyle bir şey mümkün olabilir mi?Ayrıca Denizli’nin neredeyse en pahalı doktorlarının olduğu bir hastanede fakir aile nasıl doğum yapsın?Çok yıllar önce böyle bir haber çıkmış ama şu an olmayan şeyleri böyle yazıp insanların aklına şüphe düşürmeyin
Rabiadc HButun ben de ona gideceğim daha gitmedim, 10 haftalığız , evren hoca testlere kaçıncı haftada başlıyor
HButun Rabiadc önce kese ve bebeği görüyor sonra 12 hafta gibi ikili test yaptırıyor çok güzel ultrasonu da kendi yapıyor ikili testte sıkıntı yoksa 16 da sadece ultrasonla bakıp 20 de detaylı ultrasonu kendi yapıyor
Rabiadc Summerwine Zaten bütün zenginler en pahalı diye gidiyor, ama malesef bu durum yıllar önce televizyona çıkmış kanıtlanmış, insanlar para için her şeyi yapıyor
Rabiadc Summerwine Şöyle ki fakir aileyi babadağlı doktor babadağdan aileleri getiriyor, siz bakamazssınız diyip ellerinden alıyor. Onlardan doğum parası almıyor. Yıllar önce bu yaşanmış , o zaman hastane eski adı, sonra adı da değişmiş.
Summerwine Rabiadc ben bir tane gazete haberi gördüm 20 yıl öncesine ait onda da gayrimesru ilişkiden doğum yapmış bir kadın konuşmuş ama sonuç ne bulamadım.Yani doğrulanmış mi yalan mı belli değil.Tup bebektede zaten çipli sistem var diye biliyorum.Tabiki insanlar para için her şeyi yapıyor ama böyle bir sey şu an olsaydı kesin duyulurdu
Summerwine Rabiadc bu haberi görmedim ama burada ailede suçlu.Çocuklarini satmışlar yani kandirilma veya kaçırılma yok,anlaşılmis malesef