Bhrsu HalisEbruoban değişiyormuş tabi kişiden kişiye kimisi 6 haftalıkken görüyormuş galiba bu arada kesenin icinde bebek göründükten sonra bu boş gebelik olmuyor değil mi sağlıklı bir gebelik olmuş oluyor göründüğü zaman
Mihri-musta Benim bebeğimi 5.haftada yani bebeği değil de keseyi gördü doktor ultrasonda, kesenin doğru yere yerleştiğini söylemişti fakat kalp atışını duyamadık bir hafta sonra da kalp atışını duymak için gittik, kalp atışını ve kese içindeki nokta kadar küçük yavrumu gördük 🙂
Bhrsu Mihri-musta ah ne mutlu ya Cok sevindim canım 🙏🏻😊 dua et olur mu haftaya bizde keseyi görmeye gidicez Allah’ın izniyle bizde görürüz şnsallah ilk keseyi sonra kalp atışını 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
HalisEbruoban Bhrsu kalp atisi duyulana kadar saglikli sagliksiz bilinmiyo canim kalp atisida olmaya biliyo
Bhrsu Yldzlh evet zateb vajinal ultrason ile bakıcaz dedi doktorum dua edin olur mu bizde görürüz insallah Rabbimin izniyle 🙏🏻♥️
Zulall Bende 5+6 da gördüm keseyi kişiden kişiye değişiyor içiniz rahat olsun ama alttan muane olmayaya özen gösterin bence 🙄 Bende iki hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah 🐣
BusraOzhan Bhrsu Benim ilk gebeliğim 5 haftalıkken öğrenmiştim, görülmüştü kesesi 6. haftada da kalp atışını duydum. Ama bu kişiye göre değişiyormuş.
zeynepharun Bhrsu 5+2 de vajinal yolla gördük canım. Ama kişiden kişiye ve beta değerine göre değişiyo. Benim beta 6500 dü ve yinede karından görememişti
Zulall Pnrbtr Pnrbtr valla geçmiyor 🐣 Bu hafta gideceğim ama duymama ihtimali de var kalp atışını çünkü kesin duyulmuyormuş da bakalım salı günü gideceğim inşallah 😇