SemaSema12 3.trimesterde anne-bebek konularında duygusallık, kolay sinirlenme hali, bazenleri modumun düşük olması, yorgunluk ve halsizlik, evi beğenmeme ve temiz bulmama, bebek ihtiyaç listesi kontrol endişesi vb.
Sila66 SemaSema12 daha sabah ağladım hıçkıra hıçkıra 😂 yatamıyorum ağrılarımdan esım garıbım de üzüldü öyle gitti ise ❤️🥹🤦🏻♀️
BenimKucukYazCicegim SemaSema12 Hiçbir duygu değişikliği yaşamıyorum. Duygu değişikliği yaşamak nasıl bir şey çok merak ediyorum. Hamilelikten önce nasılsam, şimdi de öyleyim zaten hiç ağlayan biri değilim ömrümün en kötü gününde bile bir iki damla gözyaşı zor akıtmışım.
Pnr60 Nasıl doğurucam diye diye herkesi perişan edip ağlamalı günlerim bu ara korkular başladı 😂😂 anlık değişiyorum ağlıyorum saniyeler sonra hiç birşey yokmuş gibi devam ediyorum delirdim artık 😂😂
Bsrt Bende hissizleştim sanki , doğurmayacakmışım gibi hisse kapılıp kendimi bebekle hayal edemiyorum oysa ki çok anne olmak istedim. Deprem ve hormon değişimi etkiliyor sanırım karmakarışık duygularım
Hamile_Teacher Ben çok fenayım 1. Trimesterda olmama rağmen. Ağlama krizleri sinirli gergin ruh hali devamlı kavga etme isteği :(