Senzeliha Oznurx biraz heyecanlı. Keyifli. Harektlerimiz dahada belirginlesti😊 uzanıp öylece karnımı seyrediyorum
Muhammedamine Gulsenagc yaa yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum sürekli 😂🤪 31 haftalık hamileyim bende
Oznurx cece evet bende cok heyecanliyimmm, bir yandan agirlastim, aldigim kilolari hayretle izliyorum, bir yandan ilk cocuk oldugu icin neyle karsilasacagimi bilmedigimden degisik duygular icerisindeyim 😅😅
Gulsenagc Oznurx aynen o sekildeyiz eşimle kontrole gittik ben özlüyorum diyorum diye doktora söyledi o zaman kontrolü 2 haftaya düşürelim dedi :) evlat başka bambaska
Muhammedamine Gulsenagc kıyafetlerini almadım beşiğinide annem alıcak gerisi hazır haftaya toplu alıcam kıyafetlerini acele etmek istemedim 🤷♀️
Gulsenagc Muhammedamine aynı düşüncedeyiz gerçekten sadece beşik aldım geri hiç bisey almadım 3 5 parça bisey aldım sadece 2 hafta sonra yapicam bende sizin cinsiyetiniz ne bu arada
Duygugul Bende çok heyecanlıyım artık sevmek ıstıyorum kıme benzedıgı merakı çok heyecanlı korkularım hafıf var Doğum nasıl olcak dıye sankı daha gergınım daha ağırlasmıs hıssedıyorum kendımı mıdem bazı gunler çok yanıyor bazen bacaklarımda Ağrı oluyor gun gun değişik valla