MadameHappy34 Ed11 Normal doğum korkunuz neden var? 😬😬 18-20 yaşlarımda sezeryan daha kolay diye düşünürdüm bende Sağlık probleminiz olmadığı sürece normal doğumu tercih etmeniz gerek diye düşünüyorum.Sezeryan zannettiğimiz kadar kolay değil.
Dilekkcan Ed11 Normal doğum isterken ,zorunlu olarak sezeryan doğum yaptım.Ameliyat olduğum ilk günden beri bebeğimle ben ilgilendim ağrı sızım bile olmadı pek.Çok rahat geçti inşallah doğumu bekleyen tüm annelerin doğumu güzel ve sağlıklı geçer❤️
MadameHappy34 Ed11 Doğuranlar nasıl doğuruyor kız.🙂 bizde doğruruz elbet video izleme daha da korkarsın.😅🤭
Busra4598 MadameHappy34 bende normal düşünüyorum ama bi yandan korkuyorum bi yandan da dediğin gibi doğuran nasıl doguruyor bende dogururum dedim
MadameHappy34 Busra4598 Yani 🙂 sezeryanda çözüm değil ki? Bildigin ameliyat oluyorsun iyileşme süreci dikişler daha da zorlar insanı. İyi düşünelim iyi olsun modundayım rabbim herkesin yardımcısı olsun kolay doğum yapmak da elimizde her zaman yürüyüş biraz spor az kilo alımı daha kolay bir doğum sebebi olur diye düşünüyorum. 😀🥲