Ayminaa Kızlar bu gelişim geriliği mi oluyor yoksa kilo açısındanmı ? Yeme içmeme dikkat etsem toparlarmıyım tecrübeli analar yazabilirmi acaba.. gayet rahat takılıyordum sorun yok diye biraz özenli davranmam gerekiyor galiba neler yapabilirim? Yarım gğn çalışıyorum öğretmenim yani oturmam falanmı gerekiyor sürekli yada evde yatmammı lazım??
Happinessoon Ayminaa bende 29 haftalığım :) şöyle söyliyim ben gebeliğimin başından beri çok zor zamanalr geçirdim 5 kilo verdim hiç ama hiç yemek yiyemedim afedersiniz sürekli istifra ettim hala iştahım yok 7. Ayımıza giricez bir iki lokma yiyebildiğim zaman mutluluktan ölüyorum sadece meyve yiyebiliyorum bebek bir hafta önde gidiyor ama mesela şey yapabilirsiniz yemeklerin içine kemik suyu koyarak yiyebilirsiniz bebeğe çok iyi geliyor gerçekten toparlıyor bebeği sonra muz kaşar bunlarda iyi geliyor bebeğe diye biliyorum sağlıkla kucaklayalım inşallah kilosu mühim değil sağlıcakla kalın 🤗
Pamugumgeliyor Ayminaa yok ya doktor banada ddi her bebegin bir hafta geriden gelmesi normal olarak karsilanir, benimkide bir hafta geriden geliyodu ama en bastada iki hafta onde gidiodu, kisacasi hic takma bunu normalmis yani , sadce saglikli dogsun yeter
sudamlasi Ayminaa bazen ne kadar dikkat edersen et yine de geride olabiliyo ama kendini çok yormamaya çalış yemene içmene özen göster bakalım düzelcek mi
Ayminaa Happinessoon teşekkürler canm maşallah bebişinede.. ben bu hamileliğimde çok bakımsız kaldım ya sürekli hasta oldum falan düzenli beslenemedim çokta üstüne düşmedim ama şimdi son aylar nekadar toparlarsam okadar iyi olacak
Minikbal Bize de 36. Haftada 1 hafta geri dedi o kadar üzüldüm ki sonra bu hafta da doktor ultrasonlarin yanılma payı var 3 haftayı bile sorun etmiyoruz biz dedi sen neden kendini üzüyorsun diye kızdı
Ayminaa Pamugumgeliyor inşallah dostm ya erken doğum olmasın dA😓 sezaryene giden kanalların geniş dedi doktor(önceki bebiş sezaryendi).