gulsahklkn İlk aylar çarpıntı tansiyon düşüklüğü ve nefes darlığı yaşayan varmı 11+5 im böyle olduğunda korkuyorum
Htcsnmz03 gulsahklkn ilk aylar sanki çarpıntım vardı benim sonra kendi kendine geçti ama sık sık oluyorsa bir doktorunuza sorun çok geçmiş olsun
elifff_17 gulsahklkn ilk aylar kalbim ağzımda atar gibi hissediyodum bazen sonra geçti şimdi yine başladı son aylardayız yine atıyor oyle bazen ondan korkma tansiyon düşüklüğünü bilmiyorum ama gecmis olsunn
mommyily gulsahklkn bende de çarpıntı var canım arada oluyor acıkınca filan da tansiyonum düşüyor normal sanırım 12 haftalık olucaz bizde 🥰
gulsahklkn mommyily Evet normal dendi ama hasta gibi hissediyorum çok kötü oluyorum özellikle dün yaşadığım tansiyonum 7/5 nabzım 150 gittim hastaneye resmen nefes nefeseydim ilk defa nefesim böyle yetmedi çok korktum
elifff_17 gulsahklkn evet evet kalbim ağzımda sanki derin derin alıp veriyorum hep olmuyor ama arada oluyor içim çekiliyor gibi .. ama tansiyon düşüklüğünü bilmiyorum
mommyily gulsahklkn geçmiş olsun kuzum vücut kendini adapte etmeye çalışıyor sanırım bide bebiş büyüdükçe baskı artıyor kalbimizin kan pompamlama hızı da artıyor zamanla alışır vücut da 🥰
gulsahklkn mommyily ay inşallah biran önce alışsın da şu hasta moddan çıkayım artık keyfini süreyim hamileliğin 🥺