dilos011 Eymsk iki bacak arası pozisyonu arası dolu bence erkek gibi duruyor pipi gördüm çünkü kaç haftalık
Eymsk poyrazin_annesi28 ben de hiç anlam veremedim sadece ona benzetir gibi oldum tek mantıklı açıklaması o gibi sanki
dilos011 Eymsk benim en son ki postuma bakarsan ordan post açmıştım bana da böyle görüntü vermişti bacak arası dolu dedi 25 haftalığım değişmedi 12 de direk söylemişti 2 ayrı doktora da göründüm onlarda öyle diyince kesinleşti Allah bağışlasın bu arada
Eymsk designermoms yaa demi sanırım evet geçen ultrasonda utanmıştı bugün sanırım açık net göstermiş 😊 teşekkür ederim
Eymsk dilos011 benim de iki doktor da erkek dedi ama ikisi de net söylemedi büyük ihtimalle dedi meğerse bu resim tespitmiş 😊
Eymsk Gizzgzz evet ya sanırım geçen kontrol de utangaç mı olcak dedim ama yok bugün sürprizi yapmış meğerse yeni anladım ben de 😊
serpil1baby Eymsk canım benzer resim bendede var uyluk kemiğini ölçmüş doktor bacak arasıda çıkmış erkek bizimkinin fotosu gibi aynı😆😆🤗
Eymsk serpil1baby yaa sizinki de erkek öyle mi benim ilk yavrum kızdı bu tecrübeyi ilk defa edindim anlam veremedim o yüzden ama meğer herşey ortadaymış 😊
Selisce Eymsk bacak arası 😊 benim doktorumda vermişti böyle ama açıklamasını yapmıştı benim kızım olacak sizin erkek galiba
Eymsk Selisce resmi açıklamadı ama büyük ihtimalle erkek dedi öncesinde üstüne de resmi çekmiş heralde 😊 evet bizim erkek gibi