[silindi] Kızlar 17 haftalık hamileyim. Genital bölge için daha önceleri jilet kullanıyordm ama artk Beni rahatsız ediyor Kabarcık gibi oldum. Lütfen önerilerinizi yazar mısınız. Ağda dan korkuyorum 😞
hayalperest2310 [silindi] tüy dökücü kullanıyorum baştan beri doktoruma sordum weet in hassas olanını önerdi bende jilet ağda vs kullanamıyorum
Beyaz06 [silindi] mutlaka ağdaya git çok rahat edersin hem geç uzar hemde alışırsın alttan muayene zamanı çok rahat edersin
Dorukkusumm hayalperest2310 hemen çıkartmıyor mu acaba ben tüy Dökücü hiç kullanmadım ama jilet gibi diyorlardı burda okumuştum doğru mu.?
hayalperest2310 [silindi] weet hassas ciltler için olanı alıyorum 36 haftalık olduğum için hiç göremiyorum bu şekilde temiz oluyor doktora sordum kullanabilirsin demişti
hayalperest2310 Dorukkusumm valla canım benim hamilelikten dolayı herhalde sürekli bekarken de kullanıyordum hamilelikte iki haftada ancak çıkıyor bende üç haftada bir alıyorum öyle işte jiletle aynı etkisi yok bende geç geliyor
Ceylinmelike Jilet çok kötü yaaaa hem erkek gibi çıkarıyor hem kasiniyo hemde hemen uzuyo. Ben o yüzden lazere gidiyodum hamile olunca ara verdim 9 aylığım 2 kez ağda yaptım. Valla benim canım az agdaya dayanamam diyodum ama öyle aşırı çok acımadı
Dorukkusumm hayalperest2310 ay inşallah öyledir denemek istiyorum acı eşiğim inanılmaz düşük umarım etki eder 🤦🏼 peki pürüzsüz mü yapıyor yoksa kökleri kalıyor mu
Dorukkusumm hayalperest2310 inşallah ya 36 haftalığım inanılmaz zorlaştı artık 🤦🏼baktım ama çeşitleri var weet hassas olanların görsel varsa kutusunun atma şansınız varmı
hayalperest2310 Dorukkusumm hassas ciltler olanı olsun weet in canım farketmiyor gerisi ben evde değilim bendekini atardım yoksa