Tgcgkhn Tüm tatlıları yaptım farklı birşeyler var mı böyle yapıyorum çok güzel dediğiniz en son gelin pastası yaptım 🥲 kurabiye de olur 💜
prettywomann Tgcgkhn portakallı kurabiye çok kolay daha yeni yaptım az malzemeli ve tadı da çok güzel oluyor
Serpilinumudu Tgcgkhn benim sürekli yaptığım tatlı triliçe hem lezzetli hemde basit geliyor yapımı bana 😍
3MelekAnnesiiii Esraliiii hazir yufkadan yapiver kiz zor diosan😆😆 ben ramazanda yapiorum sabahtan gece ye kadar suruyo ama🤣🙈
3MelekAnnesiiii Tgcgkhn bende oyleydim ya ayaklarim davul olmustu isyanlardaydim yattigim yerden kalkamamistim
prettywomann Tgcgkhn portakallı çatlak kurabiye youtube yazın huzurlu mutfak diye kanal var ben o tarifi yapıyorum hep
3MelekAnnesiiii Esraliiii el acma nin yeri baska tabi simdikiler hazir a kacio kolay olsun diye sonrada mmmm cok guzel olmus ellerime saglik diolar🙄🤣
Serpilinumudu Tgcgkhn Kız geçen bi yerde yedim bayıldım zaten mutlaka denicem bende tarifine nefis yemek tariflerinden mi bakıyorsun 🤤
Binnur-cam Tgcgkhn aslında çok kolay muhallebi krem şanti yani ben serklajlıyım çok ayakta kalamadığımdan yapamıyorum 🥺 ay saray sarması yapanlarımız olsun inşallah🤭
birprensesbirprens08 Tgcgkhn Ağlayan pasta 😍 yapıcam bende şimdi hem pratik hemde harika oluyor tadı 🥲😋😋