efeninannesiii_ Kızlar 35 haftadayım. İlk başlarda hızlı kilo aldım şimdi bakıyorum durdu resmen. 2 hafta önce ki kontrolde aynı kilo çıkmıştım. Şuan da tartılıyorum yine aynı. Bu durumu yaşayan var mı?
yagizegemom efeninannesiii_ bende ilk başlarda hiç almadım sonradan kilolar aldı başını gidiyor 35. Haftaya giricem bende 🫠
Esayser efeninannesiii_ Son 3 aydır kilo almıyorum kaldı öyle ama bebeğin gelişimi haftasına göreymiş 4 gün kaldı doğuma zaten
Babykalamar efeninannesiii_ normal kuzum 35 den sonra ben hic kilo almadim. Suan 39 um Ama bebis aliyor haberin olsun. Suan ne yesen ona gidiyor. son aylar annenin kilo alimi durmasi cok normal
Eceecim efeninannesiii_ yaa ben ☺️ ilk başlarda hızlı gittim doktorum her kontrolde kızdı hatta 😬😬 ben de şuan 35 im. Son 3 aydır ( insanların asıl şimdiden sonra alıcaksın dedikleri zaman) aynı kilodayım. Bebiş alıyo ben almıyorum. Doktorum da sustu nihayet 😬😬 bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ben kilo konusunu çok taktığım için biraz da dikkat ettim. Bu hafta aşırı iştahsızım zaten böyle doğuma gitsem oh oh 🤣😅
efeninannesiii_ bebeklerimveben_ kilo almak istemiyorum. İlk başlarda çok hızlı aldım şimdi durdu. Son haftalarda aynı durumda olan var mı diye soruyorum.
efeninannesiii_ yagizegemom benimde tam tersi ilk başlarda fazla fazla aldım. Şuan acıkmıyorum. Son haftalarda daha çok alırsın demişlerdi 😂
Yagmure efeninannesiii_ senin kilon önemli değil canım önemli olan bebeğin kilo alımı belki o alıyor ama sen zayıflıyorsundur birbirini dengeliyordur hiç belli olmaz 😅 Annem son kardeşime 70 kiloyla hamile kalıp 73le doğurdu arada zayıfla kilo al vs derken 😅
efeninannesiii_ Esayser doktor kontrolüm 2 gün sonra o yüzden burdan bir sorayım dedim. Sizin doktorunuz 3 ayda herhangi bir sorun yok dediyse normaldir o zaman
efeninannesiii_ Yagmure bebeğin kilosu iyiydi. Ama ben şaşırıyorum tabii 1 ayda 3 kilo almış biri olarak 😂😂
efeninannesiii_ Babykalamar oh ya çok sevindim. Aşırı kafama takıyordum şimdiden böyleyse son haftalarda naparım diye 🙏🏻🙏🏻
Babykalamar efeninannesiii_ yok hic korkma canim senin almaman cok cok iyi cunku 35 den sonra oyle bi istahin aciliyoki anlatamam ben mesela o istahla epey yiyodum tatlisi tuzlusu kendimde kilo almiyo diye seviniyodum meger bebisin kilo almis basini gitmis🤣 iki hafta onde gidiyodu gelisimi hemen diyet uyguladik 37 de duzeldi cok sukur
efeninannesiii_ Eceecim bende aynı fikirdeyim. Yemediğim laf kalmadı bu haftaya kadar 😂😂 her gidişimde korkarak çıktım tartıya ama şimdi rahatım doğuma da böyle girsem yeter 😂
efeninannesiii_ Eceecim şuanwna kadar 15 kilo aldım. İlk günden beri kusma tiksinme vs olmadığından Bayaa yedim 😂
efeninannesiii_ Babykalamar benim midem küçüldü 1 kase çorbayla akşama kadar durabiliyorum kendimi zorlamasam. Bide yanması çok olduğu için artık yemekten zevk almıyorum 😂😂
Babykalamar efeninannesiii_ insallah oyle devam eder ben 39 haftaligim sadece 6 kilo aldim Ama suanki istahimi dinlesem 66 kilo daha alirim🤣🤣🤣
Hazalert efeninannesiii_ 33.haftada 2kg verdiğimi bile gördüm canım bebeğin gelişimi de normal bir şekilde devam ediyordu hiç sıkıntı yapma bunu bence gayet normal