Deletedmom_116 femme Snairim bizde bı yanlışlık var o zaman😂😂Skaa Viyana her bebek her anne kendine özgüdür Sgalikla gelsin♥️
femme Deletedmom_116 bende bişi var kuzum şuanda en yakın arkadasımda hamıle 30 haftalık onun da erkek benım kadar göbüşü var diyorum ben senın gıbı olunca napıcam acaba 😂 erken cıkmaya başladı içersi küççük demekkiğğğ😂
Deletedmom_116 femme olabilir 😂😂Az ilerleyince Tekrar denk geliriz umarım çok merak ettim nasıl olacaksın😂♥️
Ozge56 Sevvl bende ikiz hamileyim 10+1 benim bile simdikten çıktı. Ama çok tatlı gözüküyor 🥲 sağlıkla doğsun
tgcearici Hamilelik öncesi de karnım geniş olduğu için hiç belli değil gerçi daha 13.haftadayız kilo da almadım bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak 😄
Ozge56 Sevvl ben sabah hazırlanırken ağlamıştım niye karnım çıktı diye eşimde şakamisin sen dedi gülerek bende sanki hamile gibi karnım yaaa dedim eşim kendine gel sen hamilesin ahahhaha çok garip olmuştum hiç beklemiyordum bu kadar ikiz ya belki ondan
Sevvl Ozge56 maşallah ve Allah yardımcın olsun daha cool var ben bu zamana gelene kadar ne kadar bunaldım daraldım varya
Ozge56 Sevvl benim lekelenme çok oldu doktor hiç sorun görmüyor ama suanlik bisi yok uzun zamandır. Sizin ne oldu ki
Ozge56 Sevvl ikiz gebelikler hep böyleymiş. Insallh bizde senin gibi o haftaları görürüz sende zamanında dogum yp inşallah 🤲 benim çift yumurta