bilgegk Kızlar az önce hastaneden çıktım ofis histeroskopisine yönlendirildim fakat devlet doktorları malum açıklama yapmak onlar için zor meziyet netten baktım biraz ama ne yapılıcak orda 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
yanlisanlamaama bilgegk operasyon gibi düşünün anestezi altında rahminize bakılıyor rahimdeki miyomdur yapışıklıktır falan düzeltilebiliyor sırf rahmin içerisine bakmak için bile yapılıyor. Ben olmuştum bende rahim içinde önceki gebelikten kalma damar yapısı vardı onu temizlediler
Deletedmom_78 bilgegk selam ben martta oldum anestezi veriyolar hiçç bişe duymuyon ama ben ameliyat sonrası aşırı dirençsiz düştüm parmağımı dahil oynatamadjm üç gün.. ama gerekli ya bence en azından kafada soru işareti kalmıyo
fatiss bilgegk benim ofis histeroskopide sadece renkli kamerayla bakildi perde goruldu ameliyat icin gun verildi ameliyat oldum. Ofis cekilmeden once dil altima hap verdiler
ikranurkutay Ben ameliyat olalı 3 ay oldu korkulacak birşey yok beni anestesi ile yaptılar perde şekil bozukluğu ve rahimde darlık vardı 4 ay içinde bebek olmazsa tüp bebek dedi doktor.
yanlisanlamaama bilgegk lokal anestezi de verilebilir galiba ben anestezili olmuştum ağrı olabilir çünkü operasyon esnasında rahim bozukluklarını müdahale ediyorlar çünkü
fatiss bilgegk canim ben devlette cektirdim vermediler ama aci olmadi da eve gidince adet agrisi cektim sadece
bilgegk yanlisanlamaama Eski postlarda bi kaç kişinin yorumuna denk geldim anestezi verilmiyor rahim filminden daha zordu ölüyordum yazmış birisi biraz korktum açıkcası
fatiss yanlisanlamaama galiba ofiste mudehale olmuyor diye biliyirum benim mudehale edilmedi ameliyat gunu verilmisti
yanlisanlamaama bilgegk ay çok zormuş 🥲 onu bilemiyorum ben dümdüz histeroskopi oldum bana teşhis konmuştu rahim filminde o yüzden tedaviye yönelik operasyon geçirdim
fatiss yanlisanlamaama evet evet anestezi benim sonra ki historoskopide oldu komple bayildim perde almislardi benden. Ama ofis histeroskopide icime tazyikli su gibi bi sey vermislerdi cok net gorebilmek icin