anne_gunlugu Kızlar balgam için kesin çözümü olan var mı ya benim artık öksürmekten kasıklarıma agrı girdi
Nilayboz anne_gunlugu geçmiş olsun benim de aynı sorun malesef geçmiyor bı turlu antibiyotik tedavisine başlattı doktor ama hala sonuç alamadım alerjik olduğunu düşünüyorum
Sabiaa anne_gunlugu ben 15 gündür çekiyorum. Yapmadığım şey kalmadı bal pekmez neler neler.. en sonunda bunları tüketmekten bebeğimin suyu artmış tatlı tüketmekten. Bi öksürük nelere sebep oldu maalesef aman kızlar dikkat edin. Bende hiç bi işe yaramadı. Şimdi takip altındayım öksürük ilacı kullanıyorum o biraz iyi geldi
Elzsy2023 bbyyzl bende bekliyim :) Normalde hiç bulantılarım olmadı 14. Haftamdayım. Ama bu balgam yüzünden çok öğürüyorum
lilamor_ anne_gunlugu hamileliğin başında bende de çok olmuştu lavabodan gelemiyordum o yüzden sordum haftanızı. 23+2 yiz bizde. hala ara ara oluyor. bünye bebeğe çalışıyor ondan herhalde her şeyin faydasız kalışı. 😊
bbyyzl anne_gunlugu haftalık evet fazlasıyla oluyor maalesef ki antibiyotik kullandım ama yine tekrar etti hastalık şu an balgam ve öksürük kaldı 🥹
Nilayboz bbyyzl öksürüğünüz ne kadar sürdü?benim nerdeyse haftalardır geçmiyor burun tikanikligi ve öksürük 😭
bbyyzl Nilayboz 15 güne yaklaştı benim bana öksürük şurubu felan da vermedi doktor ve kontrole daha var diye gitmedim, bebeğimin hareketlerini hissediyorum iyi diye düşünüyorum, pekmezi çok tüketiyorum benim de suyum artmış olabilir mi ki korktum şimdi 🥹
anne_gunlugu Sabiaa bende saglık ocagına mı gitsem ne yapsam acaba bu öksürük 3 gündür beni öldürdü koltukta başım dik şekilde uyuyorum yatınca krize giriyorum artık
anne_gunlugu Sabiaa bende bal limon zerdeçal yapıyorum bana mısın demedi kara turpu oydum içine de bal attım bi gece beklettim yok geceleri halen artıyor