Zyzy123 34 . Hafadayım bebegm 1 hafta geriden geliyor dedi 2 kusur kiloymuş. Kalsiyum aliminada dikkat ediyorum ama anlamadim Kilo alması için ne yapabilirim annisler 😑
deletedmom947 Zyzy123 kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir, kaşar peyniri, ceviz ve bal. Ara öğün olarak mutlaka muz. Akşam yemeklerinin yanında bir kase yoğurt mutlaka tüketin hepsi bebeğe sağlıklı kilo aldıran besinler.
reinamm Zyzy123 vala canm galiba şans işi. Teyzemin durumu kötüydü. Doğru düzgün beslenemiyordu bile. Bebek doğdu 4800. Ben neler yiyorum. Hergün muz yumurta peynir. 26 haftadayım 794 gram 🙄
ilkim19 hamdipinar normal canım benimkiyle aynı seninkide bizde 740 gr çıktık o haftada 👍🏻 Doktor normal dedi
Mila_01 Ya bende günlük yoğurt yiyorum süt içiyorum haşlanmış yumurta yiyorum muz yiyorum ama bebek hiç bir hafta ileride çıkmadı her zaman haftasıyla uyumlu bun2 hafta felan önden giden anne adayları neler yiyor merak ettim tombala bebekler nasıl oluyor ☺️
Esra___ Mila_01 genetik çünkü Cnmm ben de en başından beri yumurtasız sütsüz cevizsiz tek Birgün geçirmedim et de yedim tavuk da bebeğe yarasın diye hep beslenmeme dikkat ettim senin bebiş gibi anca haftasıyla uyumlu çıkıyor başta çok takmıştım şimdi kabullendim artık sağlıklı olsunlar da tombik olmayıversinler
Bskrt Mila_01 benmde 10 gün önden gidiyordu Maden suyu içiyodm günde 2 tane ve hergün muz ceviz yiyodm mutlaka 2 hafta evde değildm bunları yapamadm hemen 8 gün gerilemiş
ilkim19 hamdipinar şuna 26+5 iz doğumda Allah izin verirse 4 şubat dedi doktorumuz erken yadageç gelmezse tabi 😊
ilkim19 hamdipinar yok bizim kontrolümüz 24. Haftadaydı şeker yüklemesi için çağırmıştı o zaman doktor ölçtüğünde söyledi kilosunu şuan 26+5 haftalığız
Semaa6 Ben bi dunya faydalı sey yiyorum muzdan yogurda süte fındık et vs. Vs. Ama bebek olmasi gerektigi gibi biraz vucut yapisiyla ilgili fazla kilo alamiyor