Narinsuu Kızlar 25 haftalığım bugün yine rutin kan verdim başka bı doktora. Ultarson cektrdn mi hiç deyip randevu verdi ben girmek istemiyorum
Mommm03 Narinsuu Bnmde kacıncı haftada çıktı bilmiorum, hiç doktorum ultrason çektir fln bir şey demedi ilaç kullanıorum genelde gebelik döneminde çıkıyor o yüzden ultrasn gerek duymuyorlar galiba
Likayolcusu Narinsuu ben çektirdim. 14 haftalıkken falan değerlerim düşük çıkmıştı troid ultrasonu çektirdim bi sorun yok her ay takipte kalalım dedi bi tık yükselmişti bu ay değerim gebelikte normal ama yine de baktırın bi
Narinsuu Mommm03 evet işte ben ilçede oturuyrmm bu çıkınca ilk merkeze endokrinolojiye gittim dahiliyeye gittim sadece ilaç verildi. Şimdi değerim kaç diye ilcede kan verdim ultarson istediği. Nodül vardr belki ilkin 7 çıkmış degrrin dedi hiç cektiresm yok
Bet1 Narinsuu benim yaklaşık 15 senedir tiroidim var düzenli kullanmama rağmen geçmezmis de 6 ayda bir cektirirdim ama birşey çıkmazdı kanda genelde benim tiroitle ilgili sıkıntım. Ultrosonda cektirebilirsin bebeğe ultrosonla baktırmak gibi düşün röntgen değil ki bu bir zarari olsun bebeğe. Boyun bölgenizde nodül var mı diye bakacaklar kontrol amaçlı
Narinsuu Hayr zararlı.olusundan değil yaptrmak istemem..biraz takıntılı ve hastalıktan korkan bı insanm. Nodül olsa daha çok takılıp üzülürüm. Öğrenmek istemiyrim nodül olsa ne olacak tedavisi degismeyecekki sinucfa bilmesem daha iyi benm için
selinsmother Narinsuu ilaç içiyosun ona göre doz ayarlanıyor felan siz bilirsiniz 😊 sizin için verilen bir karar siz belirleyin