Brnyrk Birtanesi84 hergün ceviz yoğurt süt meyve tüketmeye özen gösteriyorum. En çok da yoğurt. Çok faydalı çünkü
Ecearya seyma281015 Birtanesi84 hiç üzülme benim de 7. Haftda belli oldu kesem kalp atışlarını da 8 de duyduk yani degerlerim 3000 lere ulaştığında.
Birtanesi84 Ecearya tam sekiz haftalık olduğu gün gittim keseyi gördük bu kesenin bi ölçüsü Yok mu acaba su mm arasında Sukadar haftalık diye
Deletedmom2224 Birtanesi84 Onu bilmiyorum hiç söylemedi ama 20 mm ye ulaştığında görülmedi gerekiuor diye biliyorum
Birtanesi84 [bilinmeyen] geçmiş olsun canım herşey Allahta.Rabbim hayırlı zamanı bilir vardır bundada bir hikmet inşallah tez zamanda güzel haberlerini de alırız 🙏🙏
Songul2610 Arkadaslar geç döllenmede adet olunurmu . Cvp verirmisiniz. Bn bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ignedn 1hfta snra sanciyla acile gttim doktorm yktu bska doktora gttim oda yumurtalarin 4mm dha büyüdgnü ve catlmak üzere oldugnu syledi ozaman adetime 12gün vardi . Dün seffaf akıntiyla berabr pmbe akinti oldu gecti bu sabh kanama oldu . Adetime 2gn vardi acaba gec döllenmede adet olunurmu olunursa kac gn sürer ve kac gn snra hamilelik ögrenilir