zeynepharun Birtanesi84 sata göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için 5+2 de beta 6500 ken keseyi gördük canım
Semaburak Birtanesi84 7 de alttan bakarak görebildi 1 hafta grç döllenme olmuştu bizim halada o şekilde devam ediyo 22 haftalığız normalde 23 olmamız gerekiyordu :)
kizbebekannesii seyma281015 ben de aynen sat a göre 7 haftalık ama kendisi 6 hafta 1 günlükken gördüm
Birtanesi84 seyma281015 bugün bende tam sekiz haftalık oldum yarın doktora gideceğim inşallah bende görürüm yarın kalp atışını da duydunuz mu
Ecearya seyma281015 Birtanesi84 hiç üzülme benim de 7. Haftda belli oldu kesem kalp atışlarını da 8 de duyduk yani degerlerim 3000 lere ulaştığında.
Tugba1616 7 haftalık ama bebek altı haftalıkken gördüm ama kalp atışlarını duymadım inşallah bidaha gittiğimde de kalp atışını duyarım
kizbebekannesii Tugba1616 evet benim 11 haftalık oldu şimdi canım :) inşallah siz de haftaya duyarsınız
Nisanurr Canim sata gore 7 haftalikmi ne olmasi gerekirdi ama daha 4 haftalik bile degildi haftalık 10 sonra gittim 5+6da keseyi gördüm 7+6da kalp atışını duydum 💙
Nisanurr Birtanesi84 evet canim bsnim ilk oglumda gec dollenmeydi ilerleyen haftalatda kapatti hatta one bile geçti
istkizannesi İyi de bu ne kadar geç döllenme olduğuyla ilgili. Kiminin bir ay kiminin bir hafta:/ bir hafta geç döllenen bir hafta geç görür. Mesela ben.
Birtanesi84 Nisanurr benimde öyleymiş canım inşallah arayı kapatır hemen hemen üç hafta geride görülüyor 🤷🏻♀️
YsmnNuh Bende sata göre 12 haftalıkken gittim ama bebek 9 haftalık çıkmıştı. Şimdi bebeğe göre 33+3 oldum. Bende doğum bebeğe göre mi oluyor onu merak ediyorum 😀
Kardii Sata göre 8 haziran son adet tarihim ama doktor geç döllenme olunca malum 26 haziran dedi tarihini 3 haftalıkken kese göründü 6+2 de kalbini gördük dinletmedi doktor yeni olduğu için 6+5 te dinletti kalp atışlarını 7 haftalıkken filan da bebek göründü tam hatırlamıyorum onu şimdi 18+4günlük hamileyim 14 mart doğum tarihi verdi doktor
Birtanesi84 [bilinmeyen] evet canım gittim bugün keseyi gördük 5.78 mm yazıyor doktor sekiz haftalık ama senin geç döllenme olmuş daha beş haftalık görülüyor dedi iki hafta sonra bebeği ve kalp atışını görecekmişiz