hirahamza65 KIZLAR dün kontrolüm vardı 70 e dayanan sancım çıktı doktor sancın var dedı yanı ben hissetmiyorum dedim hafif regl agrısı gibiydi bu sancıyı görüp doğuran oldu mı yada kaç güne doğum olur lütfen yazın.
Medinedogru03 hirahamza65 karnin sık sık kasiliyormuydu sertlesiyomuydu acaba ama acisiz ama rahatsiz edici bir sekilde bende bu aralar cok siklasti acaba sanci mi diye dusunuyorum ?
2bebek1huni hirahamza65 doğum kişisel bir süreç ama bu sancıları öyle büyük hissetmezsin zaten. 100 un üstüne çıkıp düzenli olunca dogum başladı sayıyorlar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yakın vakitte dogurursun inşallah 3-4 gün gibi geliyor en geç. Sancılarını yavaş yavas artacak siddetlenecek olabildiğince not al saatlerini
hulyaakgn34- hirahamza65 canım korkacak bişey yok en sonunda o doğum başlıcak ve zamanıda gelmiş inan dünyanın en güzel kavuşması en güzel bekleyiş eğer sancılar düzenli çıkıyorsa ve geçmiyorsa yavaştan artık doğum başlar doktorun normalde düzenli sancı çıktıgında yatış verebilirdi vermedimi
2bebek1huni hirahamza65 korkmayın kendinize güzel bir kaç gün planlayin eşinizle vakit geçirin bebeğinizin eşyalarına bakin çantanızı kontrol edin. Doğum kesinlikle korkulacak bir olay değil kendinizi kasmayın çok güzel geçecek inşallah