Ay-5k Annesininportakali53 kız kardeşimde sizin dediğiniz gibi ikinci çocukta çok zorlanmdığını söylüyor tecrübe kazanıyoruz demekki
Ayseyasinim Gaz,uykusuzluk,kakasını kendisi yapamıyordu . Saatlerce uğraşıyorduk . Ağlamaktan ciğerim sökülüyordu hepsini unutmuş olmalıyım ki ikinciye hamileyim 😂😂
BenimKucukYazCicegim 2aslan_annesi07 HilalEyce cansualisa Annesininportakali53 Ayseyasinim Kızlar canlar teşekkürler. En zor gaz çıkarmakmış🥺 Allah hepinizin yavrusunu korusun.
SeAsNu BenimKucukYazCicegim tuvalet eğitiminden başka hiçbirsey zorlamadı beni bebeklik süreci çok harikaydı şu tuvalet eğitimine harcadığım emekle 10 çocuk doğurup büyütürdüm sinirlerim tavan üstüne 6 haftalık hamileyim hormonlarım halaya durdu 😅
BenimKucukYazCicegim Gizzgzz yaa bende o minik tırnağı nasıl keserim diye korkuyorum hep, ya etini kesip kanatırsam🥺
Mlkengn Benim için en zor olanı uykusuzluğa tahammül etmek oldu. Sarılığı uzamış sarılıktı kızımın bu yüzden 4-5 aylık olana kadar 2-3 saatte bir emzirdim. Normalde 4 aylık çocuğu daha en azından 3-5 saat en azından geceleri bırakabilirsiniz. Ama ben o kadar uykusuz kaldım ki sonra kızım o düzene alıştı 2 yaşına kadar 2 saatte bir kalktı. Uyuyamadığım için sinir krizi geçirdiğimi biliyorum. Şimdi ikinci olursa büyük konuşmayayım sarılık olmadığı sürece çocuk uyanmadıkça ilk başlar hariç. Asla emmesi için uyandırmayacağım 😂🤦♀️
Mlkengn BenimKucukYazCicegim valla öyle. Şimdi 4 yaşında şükür ki ananesinde falan bile kalıyor. Bir iki gün kafa dinleyebiliyorum 😂
Rapunzelinanasi BenimKucukYazCicegim en zoru bebeğin gazdan kıvranırken ona çare olamamak 🫠 çok şükür 3. Ayda bitti bizim. Öncesinde de ilaçla geçiyordu ama geceleri hala sabaha karşı gazdan kıvranıyor yavrucuğum. Sonrasında burnunu açmak. Burun tıkanıklığı bronşit riskini arttırdığı için, biz de kış vaktinde olduğumuz için 3 günde bir fizyolojik serum ile yıkıyorum. Son 1 aydır bayağı hareketli ve yıkarken savaş veriyoruz 😂
Edafmo BenimKucukYazCicegim benim için gece uykularından kalkıp emzirmek.. kendç uykum çok ağır ve uykuya çok düşkünüm normalde 17 gündür uykular haram😂 kendim zor uyanıyorum zaten bir de bebişi uyandırmak ayrı bir seronomi uyanmak için direniyor reesmen