Cansudinc Merhaba kızlar artık doğum çantasını hazırlasam iyi diye düşündüm . 32 haftalığım . Boyum 1.60 kilom şuan 67 . Kaç kilo daha alırım kestiremiyorum . Sizce kaç beden almalıyım 🤔
Mihsu Cansudinc L beden depend zaten böyle bedenler arası inanılmaz farkı olan bir ürün değil. l yi ilk görünce bile anlayacaksınız yandan kendi açıldığı için olacaktır
hulyaakgn34- Cansudinc canım ben 55 ile doğuma girdim m benden kullandım zaten m beden de s gibi oyuzden L yada xL düşün
Gizzgzz Cansudinc 46 kiloyum 26. Haftaya girdim m beden aldım 42 bedene kadar m beden olur yazıyordu sen istersen büyük boyunu al
Bebeginehasret Cansudinc ben m aldm sahsen canm ilk gebeligimde de m almistm rahatti boyum 1.70 ilk gebelkde de bundada 60 ile hamile kaldm kizimi 70 ile dogurdm bundada 1 aydr 70 kiloyum en fazla 2 3 kilo daha alirim herlde
betul22 Cansudinc büyük beden alın kilonuz çok olmasada olsun xl alın rahat edin benim dikislerim vardi büyük beden kullandigim için sıkıntı yaşamadım
Gizzgzz Brn23 lansinoh 40 ml lik aldım küçük ama artıyor bile bir de gümüş kapak sipariş ettim şimdi indirimde e bebek te