Herkese merhabalar sizlere su an hastane odasından yazıyorum taburcu olmak üzereyim dün öğlen saat 1 de suyum geldi ve ardından hemen sancılarım da başladı saat 4e kadar sancimi evde çektim hastaneye gitmedim hemen çünkü suyum sızıntı şeklinde geliyordu asla telaş etmedim evdeki sancılarımi çay kahve sohbet muhabbetle karşıladım 😂 saat 4 te hastaneye gelme kararı aldım çünkü bebeğimi riske atmak istemiyordum suyu bitebilirdi hastaneye geldiğimde acilmam 0di alttan ufak bir sancımi tetiklemek için ufacık bir şey verdi fitil gibi onu alsam ne fayda güle oynaya geziyordum koridorda sancılarımi çok güzel karşılıyordum evden hastaneye kadar ki sureci asla doğum sancısı olarak saymıyorum daha sonra 2 saat yürüdüğüm için doktor nst baglanmami söyledi o sırada açılma kontrolü yaptı ama bana söylemedi kendine göre acilman var dedi açılmama baktığında saat 7ydi akşam sonra sancini siklastiricam dedi suni verdi meğersem acilmam 8 cm olmuş 3 saat içinde 😂 suniyi de kendi sancım ikinmama yeterli olmadığı için vermiş bı baktım suniye 10 dk takılı kaldım hop demeden bebek geliyorrrrr diye bağırdım o an 4 kere ikindim kızım 8.30 da doğdu şu an çok iyiyiz böyle bir doğum herkese nasip olsun 😘😘😍😍😍😍