Balbebek012 Kubratlas değişmez ama yok gamzeli olsun yok şöyle olsun diye bebeğin yüzüne bastırısanız Allah korusun bebek zarar görür yani
Zumzugukodummuzzingillatirim Kubratlas sadece duzgun yatirinca kafasi duzeliyo buna inaniyorum. Kuzenimi anasi duzgun yatirmamisti suan yamuk , bizimki uzayli zekiye gibi dogdu duzgun yatiricam diye uyku girmedi gozume djdndjdj simdi duzgun sukur
Kubratlas Balbebek012 Bunlar öyle sevimli meraklar yoksa sağlığı yerinde olsun yeter gamzesi orası burası değişmese de olur ama merak işte soruyor insan 😂
Honeymom17 Ben burnuna masaj yapani gormustum guzellesin diye ama ise yariyormu bilmiyorum😊 ama gamzesi cikacagini bilsem yanagina hafif bastiririm
Balbebek012 Honeymom17 işte gamze çıkmaz orda iz kalır bir tanıdık yapmıştı bebeğine şimdi orada çukur yara izi gibi iz var bence denemeyin🙏
Babyykmz Honeymom17 gamzesi olmasi icin bol bol ayva yemeniz gerekiyor. Bizim ne anne tarafinda ne baba tarafinda hic kimsede gamze yok annem bana hamileyken asiri sekilde ayva yemis iki yanagimdada baya gamzem var. Bende hamileyken ayva yicem bol bol dedim ama 1. Trimesterdeym ve hic bisey yiyemiyorum o kadar uzgunum ki ayva yiyemedigime. Sadece Aynada gamzelerime bakiyorm bol bol benzesin diye 😑
Deletedmom_106 Kubratlas kızımın çenesi biraz uzun gbiydi annem bi ay boyunca masaj yapar gbi dokunuyodu bilmiyorum onun etkisimi ama daha derli toplu oldu 😂burnuna falan da dokunurdu doğduğu gibi kalmıyo tabi yüz hatları ama ben inanıyorum etki ettiğine.
mylittlebabym E yamuk yatirinca kafası uzuyorsa, sırt üstü yatirinca arkası düzleşiyorsa bence düzenli masajla ufak değişmelerde görülebilir. Annem kardeşimin burnuna hep masaj yapmış hokka gibi ve kalkık kavisli şuan :)
Kubratlas mylittlebabym Ayy güzel haberler bunlar 😂 Sağlıklı olma aşamasını geçiyorum kimse yadırgamasın öyle insan yine bi küçük merak ediyor değişir mi diye 😂 Bol bol masaj yaparım
Zumzugukodummuzzingillatirim mylittlebabym asko kafasi kapali drgil bingil bingil nefes alirken assagi yukari oynuyo dmdmdmnd
Kubratlas Zumzugukodummuzzingillatirim ahahah ama o şekil akıyorsa çenesi burnu kulakları da şekil alabilir ki
Zumzugukodummuzzingillatirim Kubratlas askim kafasi bingildak o yuzden duzeliyor kemik oturmamis yani. Burun cene oturmus kemik am bingildak degil.