yagmurb Meryemm22 ayyy ne güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah biz de o günleri görelim artıık hafif karnım ağrısa mutlu olup heyecan yapıyorum ya içimden çıkmayacakmıs gibi 😀
mervekaba 38 deyim, 4 cm açıklığim vardı sabah saatlerinde, ilk doğumum olacak geceden beridir düzenli sancılarım var açıklık artsın diye bekliyorum evde ama dayanacak mecalim kalmadı Rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasib eder inşallah 🤲🏻
Manolya_mom mervekaba 4 cm açılmadaki sancı sıklığı kaç dakika oluyor acaba? Açılma çok çoğalınca 5 dakikada bire düşüyor sanırım ama ya ilklerde çünkü bende de bir saatte bir sancı geliyor sanki ama yalancı sanırım
Safiyenurrr yagmurb evet canım bebeğin sağlığı herşeyden çok önemli bende hiç riske atmak istemiyorum
Arzubal Yaseminturan_ bebek kanalda demişti doktor 2 hafta önce ama hiç alttan muayene etmedi de açıklık var mı diye o yüzden sordum 40 hafta olacak yarın sadece ağrı yok hafif bile olsa seviniyorum
Yaseminturan_ Arzubal Kanalda oldugunu usg ile görüyorlar ama işte sancı çıkmıyorsa nst de açıklığa bakmıyorlar pek benimde 39+1 oldu bugün kontrol vardı nst de sancı çıktı ama ben hissetmedim sonra açıklık baktı malesef yoktu suan sizin bebe kaç kg bu sefer de kg dan yapamayacaz normal dogumu diye düşünüyorum:)
Tugbactnn Haftadayım bebek dönmüş kanala girmiş ben de aksine gelmesini şu an istemiyorum erken henüz :( doktorumda bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi bu haftaya kadar yaptığım bütün işler için pişman oldum hiç yerimde durmuyordum :(((
Yaseminturan_ Tugbactnn 28+5 de benim açılmam ve rahim kısalmam vardı 10 gün hastanede yattım sonra 37 kadar hareketsiz bir yaşama başladım 37 bölgenize günden beri yapmadığım iş yürümediğim gün olmadı ama bu sefer de gelmiyor bebiş ,2 hafta dinlenin siz bol bol🙏🏻
Hel Tugbactnn Ben de hiç durmuyordum :( şimdi aynı haftada yatış. Bikaç hafta daha beklese bizim bebişler sağlıkla inşallah
Arzubal Yaseminturan_ sancını hissetmiyorsun demekki ben de hiç sancı çıkmıyor çıkmayınca belki açıklık varsa da bakmadılar bilinmiyor en son 3600 demişti ama başı çok aşağıda baş ölçüsü tam net değil +400 -400 fark eder dedi belki de 4 e yakın benim ki zaten artık yarın belli olur sancım olmazsa ya suni sancı ya da sezeryan dedi bana 40 dan sonra çok beklemeyelim dedi yarın 40 olacak tam
Tugbactnn Yaseminturan_ inşallah sağlıkla en güzel zamanda kucağınıza alırsınız. Benim de ultrasonda kafa çevresini ölçemedi her hafta ölçüyordu. Ayrıca vajinadan da muayene etti ama açılmam yoktu sancımda çıkmadı. Bol bol dinleniyorum hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah :))
Yaseminturan_ Arzubal Ayyy sağlıka kavusalım inşallah az önce çok az nişan geldi sanırım benim akşama sancım sıklaşırsa diye umut ediyorum :)
Babykalamar Yaseminturan_ 3 cm acilmam var kuzum bi haftadir bugunde ayni. Bebek suan 3500 gorunuyor ama doktorum 3-3.5 arasi dogar ultrason tarti gibi degil dedi. Yarin sabah yatisim yapilacak fitille sanci verilcek suyum patlatilcak. Hala daha kanala girmezse spinal sezeryana donus yapicaz. Cunku aciklikla gezmem hem enfeksiyon acisindan riskliymis hemde 3. Cati muaynemi oldum kanala girmesi gerekiyodu yarin bi deneyelim normal icin dedi insallah fitille dogururum🥲
Yaseminturan_ Babykalamar Anladım kuzum o zaman sen özele gidiyorsun demekki yarın başlatacaklarına göre benim devlet 41 i bekleriz dedi acil bir sey olmadıkça dua edelim birbrimize sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥹🙏🏻benim de az önce çok az nişanım geldi bakalım sancılar gelecek mi:/
yagmurb Freshmomy Sağlıkla gelsin inşallah😊 hurma de bir de ahududu yaprağı çayı içiyorum onun da faydası oluyormuş bilginize:)
yagmurb Babykalamar Anladım inşallah artmıştır açılmanız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
SadeceSenaa CigdemDagasan0 bende atnı düşünüyorum son haftalarda öyle oluyor siz kaç haftalıksınız acaba 😊
Aacemiianne 38+6yım bende dün nişanım geldi tam da emin değilim ama nişan galiba. Normalde hafif hafif ağrım vajinada sızım olurdu dün nişan geldi bir iki güne başlar doğum dedim bugün tık yok olan ağrı sızı da kesildi 😂 bu bebişler bizimle oyun oynuyor 😂