Mel378 Ozgery_ amin inşallah yok gitmedim yarın randevum var bekledim baya geçti ama gece çok oluyor ilk olduğu içinde malum sancıyı ayıramıyorum strese giriyorum acaba mı diye :)
Ozgery_ Mel378 Valla benimde ilk doğumum olucak inşallah ve sancılar arada geliyor yalancımı gerçekmi ayırt etmekgerçekten zor oluyor dediğiniz gibi ve gece ve özellikle artıyor Allah hepimize yardımcı olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼👶🏻
Minnak59 sagyanak Tamamdır söylerim 😄 hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🤲😍
Minnak59 Minnak59 Küçük erkeğime nihayet kavuştum canım🤩 40+0 da gelmek istedi artık telaşeden anca yazıyorum bugün 6 günlük olduk 😍 sende durumlar nasıl canım
Cgll125 Hel aynen ben de o durumdayım 2 gün yatış sonrası ev de dinlenme dedi doktor 😊 bugün 36 oldum inşAllah 1-2 hafta daha dayansak tamamdır Allahın izniyle 🌸
Buseyvz7 yagmurb Bakalım Yarın Ögrenicem Sıpam Ne kadar Olmuş Dogal Yolla Gelmeyi Red Ediyor Herhalde 🤣🤣
Mucize3370 Mucize3370 inşallah kuzum benim sinirden stresten döndü bebek yukarı çıktı normalde doğum olmasını beklerken bir anda döndü normlar doğum olmazsa cumartesi günü kesin sezeryana alacak doktorum ve şuan beni Bi korku endişe sardı şimdiden
Medinedogru03 balkizinbebegii bilmiorum sor istersen merak ediyorsan şahsen Bn merak ederdim varmi yokmu diye 😁
balkizinbebegii Medinedogru03 bu hafta gittiğimde de bakmazsa sorayım, nst de sancım çıkmıyor diye bakmıyor sanırım
Ozgery_ Mel378 36+5 iz şuan. Yarın büyük ihtimal doğum olucak doktorum sabaha çağırdı sancılar dayanılmaz oldu açıklıkta var son zamanlar hiç geçmiyormuş 😮💨
Mel378 Ozgery_ aramızda 5gün varmış benimde bu ara sancılarım var bakalım bizim nasıl olcak umarım güzel geçer Allah yardımcın olsun
Brck0303 Esma55 çok şükür kucagima aldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolay dogurmayi gün sayanlara Allahm bir avazda kurtarsin
Halimbey yagmurb sezeryan olacak o yüzden sabırla bekliyorum 36+1im. 38de kavuşacağız minigimle. Ilk doğumum normaldi baya 41+1de doğmuştu 😂 38 de doğurcak olmak heyecanlandiriyor