Ozge12345 Mumy-34 ben zeynep kamil eğitim araştırmaya gittim bana ekstra ilaçvermedi folik asiti kullanmaya devam et dedi okadar
Amorfati23 CansuBG ilk hamileliğim de kullandım ilk 3 ay farklı bi tane kullandım 3.aydan sonra elenatal1 doğumdan sonra da elenatal2 doktorum ilk 3 ay kullanılmaz demişti onun için yazdım
Nazarya_19 Vraslrnzn Evet benimde öyle oldu . 1 hafta gecikti evde tes yaptım negatifti. Kanda beta 20 çıktı
1Merveylmaz Dün kesemizi gördük çok şükür 6.22mm normal mi sizce? Aşılama ile gebe kaldım son adet tarihim 21 ocak aşılama günüm 3 şubat nasıl sizce ilk gebeliğim olcak allahın izniyle 🥰
glsmogrtmn 1Merveylmaz benim de son adet tarihim 26 Ocak. ☺️ Aşılama yaptıracaktik ama hamile olduğumu öğrendim dün ☺️ hayırlı olsun size de 🤲🏻
CansuBG 1Merveylmaz 1Merveylmaz hayırlı olsun canım çok yakınız birbirimize benimde son adet tarihim 22 Ocak bende bugün gördüm keseyi 6 mm doktorumuz hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi🌸
EbrKzlky TugbaL 6+4 te gittim keseyi bebeği kalp atışını gördüm çok şükürr.. bulantım cok oldugu için ilaç kullanıyorum ayrıyetten folik asit ve doktorun verdiği vitamini alıyorum..
1Merveylmaz CansuBG Ayy maşallah 🧿 allahım sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Gizmmis CansuBG benm de son günüm 22 Ocak ama henüz kesemiz oluşmamış betamız 600 çıktı herşey normal midir
Ayseygz 1998emire merhaba Emire bende aynı durumdayım sanki adını Tolga hocanın orda duymuştum o musun yoksa farklı biri mi merak ettim 🫣