Elitopatra25 Fatma_nur68 bende 6+1olucak pzrtesi günüyle keseyle beraber bebeğin gözüktü mu bende henüz yok mide bulantısı
elcin_pregnancy Elitopatra25 Yok sanırım henüz gözükmedi haftaya tekrar çağırdı bakmak için. Heyecanla bekliyorum :)
Berfin1761 TugbaL TugbaL evet kesemiz gözüktü kendisi de 6 haftalıkmış 2 hafta sonra insallah kalp atışı için tekrar çağırdı doktorumuz 🥹😍 2. Hamileliğim heyecanlanmam sanıyordum ama öyle değilmiş sanki ilk kez anne oluyormusum gibi heyecanlıyım 😍🤲🏻
Oznur_1625 Badenbamqmq nasıl olucak birgün vermem gerekli olucak mı yoksa iki günde bir bakmammı lazım
EmfMerve TugbaL bol bol dinlenmeni tavsiye ederim ayaklarının altına yastık koyup yatabilirsin bol su iç ağır hiçbir şey kaldırma 1 kilo birşey bile kaldırma 🙏🏻
Dolphin16 birgaripana_ inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 Bende bi oğlum war şimdi kız olsun diyodum ama cinsiyetin pek bi önemi yok yeterki sağlıklı olsun bi kardeşi olsun diyorum 🤲Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Hicranbeyazkan TugbaL maydanoz dan uzak durun çok fazla uzanan işler yapmayın kolunuzu filan çok kaldırmayın. Çömelmeyin. Ben 1 düşük yaptım. Şimdi 10 haftalık hamileyim bu kez çok dikkat ettim şimdilik bi sıkıntımız yok bakalım 😁
Edanur_2526 En son 27 aralıkta adet gördüm gebelik var ama daha kalp atışını duyamadım ilk gebeliğim pazartesi randevum var inşallah duyarim
_momnew Hanımlar gece bulantısı çok yaşıyorum öksürük de tetikliyor bir türlü geçmeyen bir öksürüğüm var ne önerirsiniz ? (Turp yaptım ıhlamur bal limon vs tüketiyorum ama geçmiyor) 5+1 olduğu için hiç bir şey kullanamıyorum
cFatima TugbaL Ben 5+4 günde kase ve küçücük bebeğimi gördüm 5+6 günde kalp atışlarını duydum tutunma iyi olması için öceden folik asit kullanma önerilir bol bol meyve tüketin bol su için yumurta balık yoğurt gibi yemekler faydalı
Ozgos elcin_pregnancy 2 hafta sonra tekrar kan alıp bakacaklar takip edeceğiz dedi doktorum. Dediğiniz gibi umarım çözülür 🤲 teşekkürler
cFatima asimeylmz_1222 ultrasyonda görünmesi için en iyi zaman 5 haftanı geçtiği zaman 5 hafta+4,5 gün olduğunuzda net bir şekilde görünür