Ayseygz Sevimozsuerr evet çok normal ama daha 1 haftalık falandır o yüzden etkenden test tuttuysan normal 2 hafta da olabilir
1Merveylmaz Sevimozsuerr Benim 36 çıkmıştı ilk betam kesemizi de gördük Allaha şükür betanın kaç çıktığı önemli değil önemli olan iki kat artması içinizi ferah tutun 🥰
Seraymesut cerosss 5 yıl önce kürtajla aldılar bebeğimi 12 haftalık idi 6 ay önce 38+2 iken ölü doğum yaptım şuan 1 aylik gebeyim yine korkuyorum bende sizin gibi
Motherandbaby_ Sevimozsuerr Evet normal önemli olan iki katına çıkması iki gün sonra tekrar kan verin en az iki katı artması gerekiyor
Sevimozsuerr Motherandbaby_ dün öğlen 45 çıktı akşam kanamam oldu tekrar gece kan aldılar acilde 32 çıktı bu normal mi peki
Beyzasrkya22 yenibirannis biley sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim ama bisey hissetmiyorum ne ağrı ne bisey normal midir
Beyzasrkya22 Motherandbaby_ biz seninle aynıyız sanırım ya kalp atışını duyamazsam ya bebek yoksa falan düşünmekten kafayı yicem daha 12 gün var doktora gitmeme ve hiç ne açtım var ne bisey de hissetmeyince insan telaşlanıyor
Motherandbaby_ Beyzasrkya22 kasık ağrım var ama akıntı göğüs hassasiyeti falan yok hamile olduğumu 45 gündür regl ol adım ondan anlıyorum artık 😄
ddaaamla Vraslrnzn bende aynısını yaşadım adetim gecikince 3. ve 5. gün erken test yaptım negatif çıktı 6. gün kan verdim pozitif ♥️
Jaleisik Kızlar meraba bende gebeliğimi dün öğrendim aşılama yaptrmistik dün için 12.gundu 32.25 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktor 2kati artması lazım dedi ne zaman ilk doktora gtmem lazim ilaç falan kullanmam gerekiyomu
1Merveylmaz Jaleisik Bende aşılama ile hamile kaldım 🥰 günü beta 36 çıkmıştı keseyi de gördük Allaha şükür darısı senin ve bekleyen annelerin başına olsun 🥰
Motherandbaby_ Jaleisik İki katını öğrenip doktora gitmelisin bence doktor ilaç veya takviye önerebilir
Sedanur_unsoy TugbaL 9+3 oldu 3 hafta önce kalp sesini duydum, kendisini gördüm şükür magnezyum tozu verdi doktor onu kullandım ama çok bulantı yaptı bana 2-3 gündür kullanmıyorum umarım herşey yolundadır. Perşembe randevumuz var ☺️
NidaEray Bengebeyim Benim de beta 735 çıktı sanırım 4 haftalık hamisimmm, kesemiz gözükmedi, haftaya sali bidaha bakacaklar. Ama çok tansiyon dusuklugum var, ve kötü olarakta kanımda enfeksiyon çıktı günlerdir kendime gelemiyorum
Ayshe19 7+5 bulantı ve kusmadan başka bişey yapamıyorum yatağa bağlı kaldım resmen yemek ızdırap resmen nasıl beslenecek bu bebekler vitaminsiz kalacak 🥲
kelebekucusu Ayshe19 6+5im 10 gündür ayni şekildeyim prilam kullanıyorum ona rağmen geçmiyor bi de ogretmenim çalışıyorum zorluyor beni. Evde de tek basimayim sürekli açlıktan agliyorum artık. Yediklerim elma portakal yoğurt peynir domates kraker. Artik onlari bile istemiyorum.