Shnern Hanimlar son 12 gun kaldi dunden beri kasiklarimda bir baski var ve sabah bir agri ile uyandim lavaboya gittim biraz rahatladim sonra hafif ishal gibi olmusum simdide biraz inceden agrim var bunlar belirtilermi acaba ?
Rain81 Shnern biri bunlar belirtiler demesin lütfen 🤫 bende de aynı şeyler var şuan, daha hazır değilim 🙈
BurcuAydin Shnern her kadında olur mu bilmem ama nişan geliyormuş nişan gelmeden yada suyun gelmeden korkma doğumdan önce ishal olunurmuş onu duydum ne kadar doğru bilemem rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 😊
arya1110 Shnern baskı kasıklarında olur o çok normal dpgum sancısı olarak nitelendirme dogum sancısı gogus altında karın bölgen var ya ordan ritmik aralıklarla olacak kasık da olur o cok normal bel ağrısını bide dikkate al ishal olan var ama olmayanda var belirtiler kişiye göre değişir
Shnern BurcuAydin arkadasimdan sadece su gibi sumuksu akinti geldi kan gada kahve birsey yoktu ama dogum oldu 2 gun sonra bendende geldi o akinti dun gece
SalihaTelli Bendede akıntı geldi kızlar bu sabah kahverengi sümük gibi🙄, hafif hafifte ağrılarım var.. 40+3 olduk bugün sizce neolur?
SinemTunTrkylmaz Merhaba kızlar bende 38 hafta oldum bugün hala bekliyoruz bakalım kahverengi olan akıntı kırmızı veya pembe oluyor diye biliyorum yani nişan 🤔
arya1110 SinemTunTrkylmaz kişiye göre değişiyormuş rengi açık pembe de kahverwngi de oluyormus ya da sadrce sümüksü yoğun akıntı da olabiliyormus
arya1110 SinemTunTrkylmaz benmde akintim surekli oldu , mantardan da cekiyorum habire cok ozen gostermeme ragmen surekli akintiyla mantarla ugrastim hamilelerde oluyor yaa kderimiz bu neyseki sonuna dayandik
arya1110 SinemTunTrkylmaz aynen bana da oyle yaa 39+5 ve son gunler baslardan daha zormus bir saat bir hafta gibi resmen
Alya arya1110 benimde son zamanlarda sabrım kalmadı gibi bende şuan 39+5 deyim perşembe kontrol dedi olmadı pazartesi suni sancıyla başlatabilir
arya1110 Alya ben eğer olmazsa iri bebek diye sezeryana döncek ptesi günü , bugün gittim bakıldı gelmezse artık bu şekilde aksiyon alınacak